Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav de munca la Santierul Naval Damen din Galati. Un muncitor a fost lovit de o bucata de platbanda, suferind un politraumatism

Adevărul Adevărul,
Accident grav de munca la Santierul Naval Damen din Galati. Un muncitor a fost lovit de o bucata de platbanda, suferind un politraumatism

Un barbat de 32 de ani, angajat la santierul naval de la Galati, a fost internat la Spitalul de Urgenta, dupa ce a fost lovit astazi de o bucata de platbanda din incarcatura unei macarele. ITM Galati si o comisie din partea santierului au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul de munca. continuă pe Adevărul

Accident la Santierul Naval Galati, ncarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor

Un muncitor, de aproximativ 40 de ani, de la Santierul Naval Damen din Galati, a fost ranit foarte grav si a ajuns la spital, vineri, dupa ce incarcatura de tabla a unei macarale s-a desprins si a cazut peste el, inspectorii de munca si specialisti ai ISCIR demarand verificari la fata locului, potrivit news. ro. l.

Galati: Accident CUMPLIT la Santierul Naval: incarcatura unei macarale A CAZUT PESTE UN MUNCITOR

Accident cumplit, vineri, la Santierul Naval Galati. incarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor. Muncitorul in varsta de circa 40 de ani a ajuns la spital cu rani grave. incatcatura de tabla.

Cauti un job? Peste 1.100 de locuri de munca sunt disponibile la bursele organizate vineri la Galati si Tecuci

Targurile de locuri de munca se vor desfasura vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 8,45. Marea majoritate dintre posturile oferite sunt pentru Galati, iar campionul joburilor este santierul naval Damen Galati.

Santierul Naval Constanta a incheiat un acord de asociere cu Naval Group din Franta

Santierul Naval Constanta SNC) a incheiat, in aceasta dupa-amiaza, un acord de asociere cu Naval Group din Franta pentru a participa la procesul de achizitie al programului de corvete multifunctionale lansat de Guvernul Romaniei, informeaza News. ro.

UPDATE Accident grav la Tancabesti, n Ilfov: Sapte persoane, ntre care doi copii, au fost ranite

Sapte persoane, printre care si doi copii, au fost ranite in urma unui accident grav petrecut vineri seara in localitatea Tancabesti din judetul Ilfov, transmite News. ro. Doua dintre cele sapte victime au ramas blocate in masini, iar la fata locului au intervenit mai multe echipe de pompieri si medici.

Descoperire socanta pe un camp din Galati. Ce a gasit un satean

In timp ce lucra terenul agricol un satean din Galati a gasit un proiectil de aviatie de 100 de kilograme, din al Doilea Razboi Mondial. Omul a sunat la 112, iar pirotehnistii veniti la fata locului au detona.

Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galati

Aproximativ 50 de infirmiere, ingrijitori, brancardieri si angajati din aparatul administrativ al Spitalului de Pneumoftiziologie din Galati au protestat, astazi, in curtea unitatii medicale, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza News. ro.

Accident grav la Braila. Trei victime

Un tanar de 20 de ani a trecut pe culoarea rosie a semaforului si de aici pana la a provoca un accident groaznic a fost un singur pas. Acesta a lovit un alt vehicul cae circula regulamentar. Accidentul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )