Libnet.ro
UNICEF

22:45

Santierul Naval Constanta a incheiat un acord de asociere cu Naval Group din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Santierul Naval Constanta a incheiat un acord de asociere cu Naval Group din Franta

Santierul Naval Constanta SNC) a incheiat, in aceasta dupa-amiaza, un acord de asociere cu Naval Group din Franta pentru a participa la procesul de achizitie al programului de corvete multifunctionale lansat de Guvernul Romaniei, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Accident grav de munca la Santierul Naval Damen din Galati. Un muncitor a fost lovit de o bucata de platbanda, suferind un politraumatism

Un barbat de 32 de ani, angajat la santierul naval de la Galati, a fost internat la Spitalul de Urgenta, dupa ce a fost lovit astazi de o bucata de platbanda din incarcatura unei macarele. ITM Galati si o comisie din partea santierului au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul de munca.

Galati: Accident CUMPLIT la Santierul Naval: incarcatura unei macarale A CAZUT PESTE UN MUNCITOR

Accident cumplit, vineri, la Santierul Naval Galati. incarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor. Muncitorul in varsta de circa 40 de ani a ajuns la spital cu rani grave. incatcatura de tabla.

Accident la Santierul Naval Galati, ncarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor

Un muncitor, de aproximativ 40 de ani, de la Santierul Naval Damen din Galati, a fost ranit foarte grav si a ajuns la spital, vineri, dupa ce incarcatura de tabla a unei macarale s-a desprins si a cazut peste el, inspectorii de munca si specialisti ai ISCIR demarand verificari la fata locului, potrivit news. ro. l.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )