Libnet.ro
UNICEF

19:15

Accident in sectorul 3 din Capitala: un taxi s-a rasturnat pe bulevard

Antena3 Antena3,
Accident in sectorul 3 din Capitala: un taxi s-a rasturnat pe bulevard

Un taxi s-a rasturnat vineri seara in sectorul 3 al Capitalei, pe un bulevard extrem de circulat. Se pare ca in accident a mai fost implicata o masina. Cele patru persoane care se aflau in vehicule la momentul accidentului sunt in stare buna, fiind constiente. continuă pe Antena3

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea, Primarul General: Din 15 mai se deschid toate parcurile, gradinile publice, inclusiv gradina zoologica si cimitirele din Capitala

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca, din 15 mai, se vor redeschide toate parcurile, cimitirele si gradinile publice, inclusiv gradina zoologica, din Bucuresti. De altfel, aceasta zi va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )