Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident stupid, o fetita de doar cinci ani din Arad a murit. Unchiul sau este cercetat penal

Antena3 Antena3,
Accident stupid, o fetita de doar cinci ani din Arad a murit. Unchiul sau este cercetat penal

O alta tragedie s-a petrecut in ajunul Pastelui. O fetita de numai cinci ani si-a pierdut viata in urma unui accident stupid petrecut in satul Groseni, din judetul Arad. Fetita se juca pe strada,. continuă pe Antena3

Gestul impresionant al Printului William. A mers sa viziteze o fetita de cinci ani abia trezita din coma, supravietuitoare a atacului din Noua Zeelanda (VIDEO)

Printul William trait un moment emotionant in timpul vizitei sale de doua zile facute in Noua Zeelanda. Ducele de Cambridge a fost prezent la spital dupa ce o fetita de cinci ani, supravietuitoare a atacului.

Cautari disperate la Bacau de mai bine de 16 ore. O fetita de doar doi ani a disparut de acasa

Cautari disperate timp de aproape 16 ore, dupa ce o fetita de numai doi ani din comuna Blagesti din Bacau a disparut de acasa. Toata noaptea, peste 70 de jandarmi, pompieri, dar si localnici au.

O mama si fiul ei minor, gasiti morti intr-o grota din Tenerife. Un baiat de cinci ani a scapat cu viata din mainile criminalului

O drama s-a produs in cursul acestei saptamani in Tenerife, celebra insula paradisiaca din Oceanul Atlantic. La indiciile unui micut de cinci ani, politia a gasit doua cadavre intr-o grota, unul apartinand unei femei de 39 de ani si celalalt unui baiat de 10 ani. Un suspect a fost arestat in legatura cu aceasta dubla crima.

Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie

Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie. Batrana de 80 de ani a strigat zadarnic dupa ajutor, transmite stirileprotv. ro. Vecinii au gasit-o abia dimineata,.

Fetita de doi ani, cautata toata noaptea de autoritatile din Bacau, a fost gasita

Cautari disperate timp de aproape 16 ore, dupa ce o fetita de numai doi ani din comuna Blagesti din Bacau a disparut de acasa. Toata noaptea, peste 70 de jandarmi, pompieri, dar si localnici au.

CFR avertizeaza ca selfie-urile pe tren inseamna moarte. Datele arata ca 15 oameni au murit electrocutati in ultimii cinci ani

Dat fiind ca 15 oameni au murit electrocutati pe calea ferata din 2014 si pana in prezent, CFR Infrastructura avertizeaza din nou ca selfie-urile pe tren sunt fatale. Compania mai sfatuieste oamenii sa NU ignore semnele si indicatoarele de avertizare, din moment ce tensiunea in linia de contact este 27.

Vladimir Putin: Vom simplifica acordarea cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru cei din Lugansk si Donetk

Rusia intentioneaza sa simplifice procedura de acordare a cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru locuitorii din Lugansk si Donetk, a indicat sambata presedintele Vladimir Putin, intr-o conferinta de presa la Beijing, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )