Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie

Antena3 Antena3,
Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie

Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie. Batrana de 80 de ani a strigat zadarnic dupa ajutor, transmite stirileprotv. ro. Vecinii au gasit-o abia dimineata,. continuă pe Antena3

Un nou deces din cauza meningitei. Tanara de 15 ani din Vaslui transferata in coma la un spital din Iasi a murit!

Adolescenta de 15 ani din Vaslui diagnosticata cu meningita meningococica si care a fost transportata in coma in Iasi a murit in spital. Fata, care provine dintr-un centru al Directiei pentru.

inca o suspiciune de meningita meningococica. O adolescenta de 15 ani din Vaslui, transferata in stare grava la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani a fost trimisa, marti, in stare grava la un spital din judetul Iasi, fiind suspecta de meningita meningococica.

Un adolescent din Vaslui si-a violat bunica pentru ca batrana n-a avut sa-i dea 100 de lei: Tatal lui m-a sunat din Germania si a spus sa nu-l iert

O femeie de 80 de ani din Vaslui a fost violata de nepotul in varsta de 17 ani. Adolescentul a fost nemultumit ca batrana n-a avut sa-i dea cati bani i-a cerut.

O noua suspiciune de MENINGITA! O adolescenta din Vaslui, internata in STARE GRAVA

Un nou caz de meningita in Romania? O adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost transferata in stare grava la un spital din Iasi, relateaza Libertatea. Publicatia noteaza ca, potrivit reprezentantilor.

Campioana la incondeiat oua. Are 17 ani si a castigat doua olimpiade nationale: Acest mestesug mi-a oferit doua lectii de viata valoroase

Ana Maria Constantin, o botosaneanca de 17 ani din satul Vladeni este o adevarata campioana la incondeiat oua. A castigat doua olimpiade nationale de mestesuguri traditionale la aceasta categorie si doreste sa-si faca propria scoala de oua inchistrite.

Un adolescent a ucis o fata de 14 ani si i-a violat corpul neinsufletit intr-un parc din Anglia

Viktorija Sokolova, un adolescent de 16 ani din Anglia .

Alerta medicala: al treilea caz de meningita meningococica. Adolescenta din Vaslui, adusa in coma la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani din Vaslui, a fost trimisa, marti, in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Fata locuieste intr-un centru al Directiei pentru Protectia Copilului. A ajuns, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Doctorii au decis sa o interneze cu suspiciune de colica renala. Analizele au aratat, [] .

Adolescenta de 15 ani, din Vaslui, suspecta de meningita a murit fulgerator

Adolescenta din Vaslui transferata marti, 23 aprilie, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, cu suspiciunea de meningita, a murit dupa cateva ore de la transfer. Medicii afirma ca evolutia bolii a fost una fulminanta.

inca o adolescenta a murit din cauza meningitei. Tanara avea 15 ani si era din Vaslui

Adolescenta din Vaslui suspecta de meningita menigococica, transportata in stare grava la Iasi, a decedat, a declarat, pentru HotNews, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, medicul Carmen Dorobat.

Eleva din Vaslui bolnava de meningita a murit. Simptomele care ar trebui sa ne ingrijoreze

Adolescenta in varsta de 15 ani care a fost transferata marti de la Vaslui la Iasi, cu suspiciune de meningita meningococica, a murit. Medicii ieseni avertizeaza persoanele care au simptomele bolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )