Libnet.ro
UNICEF

06:00

ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. ...

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. ...

UPDATE: Presa spaniola enumera, joi, viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului de tren soldat cu cel putin 77 de morti, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii, transmite Mediafax. Excesul de viteza in timpul unui viraj, posibila cauza a accidentului, scrie cotidianul El Pais. Citand surse apropiate anchetei, cotidianul afirma ca, la momentul accidentului, trenul circula cu o viteza de 180 de kilometri pe ora pe un tronson unde . continuă pe România Liberă

ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. ...

UPDATE: Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca nu s-au inregistrat, pana la aceasta ora, victime cetateni romani in accidentul feroviar produs miercuri seara la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, transmite Mediafax. Nu exista niciun fel de date privind cetateni romani care sa fi fost implicati in acest dramatic accident, nici persoane decedate, nici persoane ranite, a afirmat Corlatean joi, intr-o conferinta de presa. El a aratat ca .

ACCIDENT TREN SPANIA: 77 de morti si 143 de raniti in cel mai grav accident feroviar din ...

UPDATE: Presa spaniola enumera, joi, viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului de tren soldat cu cel putin 77 de morti, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii, transmite Mediafax. Excesul de viteza in timpul unui viraj, posibila cauza a accidentului, scrie cotidianul El Pais. Citand surse apropiate anchetei, cotidianul afirma ca, la momentul accidentului, trenul circula cu o viteza de 180 de kilometri pe ora pe un tronson unde .

Bilantul tragediei feroviare din Spania a ajuns la 77 de morti. Este cel mai GRAV accident din ultimele 7 decenii

UPDATE ora 08:00: Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite in accidentul de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei, potrivit unui nou bilant provizoriu.

Rajoy anunta trei zile de doliu national in urma catastrofei feroviare din Spania.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat joi trei zile de doliu national in urma accidentului feroviar in care au murit cel putin 78 de persoane, miercuri, in Galicia, transmite Mediafax. Voi semna astazi joi) un decret declarand trei zile de doliu national in intreaga Spanie, a declarat Rajoy, aflat intr-o vizita la locul catastrofei, una dintre cele mai sangeroase din istoria tarii, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, conform AFP. Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de .

UPDATE FOTO VIDEO Accident in Spania: Cel putin 77 de morti si 100 de raniti in urma deraierii unui tren

Cel putin 77 de persoane si-au pierdut viata si alte 143 au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat, miercuri, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei. Acesta este cel mai mare numar de victime inregistrat intr-un incident feroviar, de la atentatele teroriste de la Madrid, din 2004, cand patru trenuri au explodat in patru statii diferite.

UPDATE FOTO VIDEO Accident in Spania: Cel putin 77 de morti si 143 de raniti in urma deraierii unui tren

Cel putin 77 de persoane si-au pierdut viata si alte 143 au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat, miercuri, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei. Acesta este cel mai mare numar de victime inregistrat intr-un incident feroviar, de la atentatele teroriste de la Madrid, din 2004, cand patru trenuri au explodat in patru statii diferite.

Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Dupa ce lucrarile estimate la 15 milioane de lei majoritatea bani europeni) vor fi finalizate, adica in 12 luni, calitatea actului medical la Tulcea va creste, este de parere presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, cel care recunoaste ca tulcenii spun si cred ca cel mai bun medic din Tulcea este trenul spre Bucuresti.

Piata serviciilor postale: Cel mai mare operator privat, PostMaster, profit net in crestere cu 91,8% pana la 1,94 milioane de euro in 2012/Posta Romana si-a redus pierderea neta cu 73% pana la 11,6 milioane de euro in 2012

PostMaster, cel mai mare operator privat de servicii postale din tara, a anuntat marti numirea lui Rezso Koszegi, incepand cu luna iulie 2013, in functia de director de operatiuni, acesta avand o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, in companii precum TNT Express. PostMaster, preluata integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,94 milioane de euro, in crestere cu 91,8% fata de 2011, conform datelor de la Ministerul de Finante. Spre comparatie, cel mai mare operator local de servicii postale, compania de stat Posta Romana, a raportat anul trecut o pierdere neta de 11,6 milioane de euro, in scadere cu aproape 73% fata de 2011.

GALERIE FOTOZburand cu cel mai bun prieten al omului

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, potrivit Reuters.

FOTO VIDEO in aer cu cel mai bun prieten al omului: cainele care zboara cu deltaplanul, alaturi de stapanul sau

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )