Libnet.ro
UNICEF

23:45

Accidentare grava la Turneul Campioanelor. A fost nevoita sa abandoneze, dupa ce a castigat primul meci

Playtech Playtech,
Accidentare grava la Turneul Campioanelor. A fost nevoita sa abandoneze, dupa ce a castigat primul meci

Dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor, Simona Halep a primit o veste buna din partea organizatorilor. Principala favorita la castigarea turneului, japoneza Naomi Osaka, s-a retras dupa primul meci, in urma unei accidentari la umarul drept. Locul ei in competitie a fost luat de olandeza Kiki Bertens. Naomi . continuă pe Playtech

Bomba zilei la Shenzhen: Naomi Osaka nu va mai juca la Turneul Campioanelor! A si fost deja inlocuita. Motivul deciziei

Naomi Osaka 3 WTA), aflata in Grupa Rosie, si-a inceput parcursul la WTA Finals 2019 cu o victorie, 7-6, 4-6, 6-4, cu Kvitova. Din pacate, a fost primul si ultimul meci pentru japoneza de 22 de ani la Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty vs Kiki Bertens, dupa ce Naomi Osaka s-a retras de la Shenzhen

Turneul Campioanelor ar fi trebuit sa programeze marti meciul dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka, doua dintre jucatoarele care si-au pus amprenta asupra sezonului 2019. Din pacate, nipona a fost nevoita sa declare forfait din cauza unor probleme la umarul drept. in locul asiaticei, pe teren va intra Kiki Bertens, prima rezerva a competitiei.

VIDEO Nantes - AS Monaco 0-1 Sezon incheiat pentru Fabio (Nantes), dupa o accidentare grava la genunchiul stang

Formatia FC Nantes a fost invinsa, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AS Monaco, intr-un meci din etapa a XI-a a campionatului Frantei, la care brazilianul Fabio a suferit o accidentare grava la genunchiul stang.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, victorie cu Belinda Bencic - Evolutie perfecta pentru australianca dupa ce a pierdut primul set

Ashleigh Barty 1 WTA) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, reusind sa intoarca soarta meciului cu Belinda Bencic 7 WTA) dupa ce a cedat primul set cu 5-7. Australianca a avut apoi o evolutie impecabila, cedand doar trei game-uri pana la finalul partidei. A fost 5-7, 6-1, 6-2 pentru liderul mondial, dupa aproape doua ore de joc.

Val de retrageri la Shenzhen. Bianca Andreescu ar putea renunta si ea la Turneul Campioanelor, dupa Naomi Osaka

Dupa ce Naomi Osaka a anuntat ca se retrage de la Turneul Campioanelor dupa primul meci, din cauza unei accidentari la umarul drept, Bianca Andreescu ar putea abandona si ea, tot din motive medicale. Sportiva canadiana de origine romana a acuzat dureri la spate dupa confruntarea cu Simona Halep, pierduta cu scorul de 6-3, 6-7, .

Momente emotionante pentru Bianca Andreescu, inainte de Turneul Campioanelor. A inceput sa planga in avion

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu a avut parte de momente emotionante, inainte de Turneul Campioanelor. Sportiva a inceput sa planga in avion. Bianca Andreescu, momente emotionante in avion, inainte de Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor a inceput duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia a fost mutata la Shenzhen de la .

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Digisport: Dupa Naomi Osaka, si Bianca Andreescu s-ar putea retrage de la Turneul Campioanelor 2019

Bianca Andreescu a pierdut partida de debut la Turneul Campioanelor 2019, cu Simona Halep, scor 6-3, 6-7, 3-6. Sportiva din Canada a avut probleme la spate in timpul partidei si a cerut interventia medicului.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Surpriza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Dupa un meci plin de suspans, Bertens invinge liderul WTA

Ashleigh Barty a pierdut al doilea meci jucat la Turneul Campioanelor in fata jucatoarei care a inlocuit-o pe Naomi Oasaka, retrasa din turneu din cauza unei accidentari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )