Libnet.ro
UNICEF

05:30

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

B1 B1,
Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete Potrivit datelorCentrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, aproapepatru sute de noi. continuă pe B1

De azi, Metrorex introduce noi cartele de calatorie. Care sunt cele mai avantajoase

Metrorex introduce incepand de duminica noi titluri de calatorie, respectiv cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup. Noile titluri de calatorie cu metroul si tarifele.

Fost preot, pe Facebook: 'In Romania, moastele sunt venerate cum n-a vazut tot Evul Mediu'

Un fost preot buzoian care a decis sa renunte la haina preoteasca a comentat pe Facebook: Dar care e nivelul nostru? Al Romaniei in ansamblul ei? - E al unei societati in care, iata, vrajitoarele prospera. - in care moastele sunt venerate cum n-a vazut tot Evul Mediu iar practica asta, a pupatului unor cadavre ciopartite, e una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane).

Atentie, parinti! Acestea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului

Nutritionistii britanici au analizat meniurile pentru copii disponibile in majoritatea restaurantelor iar concluziile lor sunt ingrijoratoare. Aportul de sare, zahar si grasimi era mult peste limita.

Surse: Cine ar putea prelua portofoliul Ministerului Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh. Care sunt numele vehiculate pentru ministerele Transporturilor si Fondurilor Europene

Presedintele PSD Constanta, Felix Stroe, ar putea prelua portofoliul Ministerului Dezvoltarii, in locul lui Sevil Shhaideh, dupa ce aceasta si-a dat demisia, joi, in cadrul CExN, au declarat surse politice pentru Hotnews.

Fost preot, pe Facebook: in Romania, moastele sunt venerate cum n-a vazut tot Evul Mediu

Un fost preot buzoian care a decis sa renunte la haina preoteasca a scris pe Facebook un mesaj care s-a viralizat. Dar care e nivelul nostru? Al Romaniei in ansamblul ei? - E al unei societa.

Cod GALBEN in sudul tarii: Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis, sambata, cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind asteptate rafale care pot depasi 85 de kilometri la.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )