Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, parinti! Acestea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului

Antena3 Antena3,
Atentie, parinti! Acestea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului

Nutritionistii britanici au analizat meniurile pentru copii disponibile in majoritatea restaurantelor iar concluziile lor sunt ingrijoratoare. Aportul de sare, zahar si grasimi era mult peste limita. continuă pe Antena3

Utile: Moment istoric in medicina: prima terapie pentru vindecarea orbirii; Astea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului; Timpul de digestie al alimentelor si reguli pentru o digestie usoara

Zece semne de alarma care anunta cancerul in cazul femeilor. Sangerarile, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarea si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot trada numeroase tipuri de cancer. Cele mai sanatoase combinatii alimentare. De ce sunt mai bune impreuna rosiile cu fasolea sau ceaiul verde cu lamaia? Combinatiile de alimente considerate sanatoase ar putea aduce organismului.

VIDEO Mii de pelerini au mers pe Calea Sfintilor, in una dintre cele mai mari procesiuni religioase din tara

Joi seara, mii de pelerini si numerosi clerici au luat parte la pelerinajul Calea Sfintilor. De vineri sunt asteptati cei mai multi pelerini la Hramul Sfintei Parascheva, deja zeci de mii de credinciosi au trecut pe la racla.

Masini cu motoare in 5 cilindri: Afla care sunt cele mai performante din toate timpurile

4 cilindri, sase in linie, V6, V8, V10, V12, si chiar 3 cilindri, toate aceste sunt motoare mult mai des intalnite decat versiunea de care vorbim in acest articol: propulsorul in 5 cilindri. Sa nu uitam, insa, ca nu cu mult timp in urma, motorul in.

Una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare a devenit mama. Ce nume deosebit va purta copilul (FOTO)

Balerina Alina Cojocaru este in culmea fericirii. Romanca considerata una dintre cele mai mari balerine ale lumii a devenit pentru prima oara mama. Alina Cojocaru si partenerul sau, coregraful.

Cum ne incalzim locuinta pe timp de iarna: cele mai ieftine metode

Toamna se apropie de sfarsit, in timp ce iarna sta sa bata la usa. incalzirea locuintei vine cu cheltuieli tot mai mari, odata cu cresterea preturilor la gazele naturale si curentul electric.

Cum pastram caldura in locuinta pe timp de iarna: cele mai eficiente metode

Toamna se apropie de sfarsit, in timp ce iarna sta sa bata la usa. incalzirea locuintei vine cu cheltuieli tot mai mari, odata cu cresterea preturilor la gazele naturale si curentul electric.

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate.

Ele sunt cele 6 romance care se regasesc in top 60 de femei care au schimbat lumea

Romania este recunoscuta drept tara cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar, mai mult decat atat, tara noastra se mandreste si cu femei destepte, care au reusit sa scrie.

Veste dramatica! Unul dintre cei mai mari actori s-a stins din viata (FOTO)

Jean Rochefort, unul dintre cei mai mari actori din lumea cinematografica franceza, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Paris. Acesta avea 87 de ani. Rochefort era.

Cele mai frumoase inele de logodna Rose Gold

Nuanta Rose Gold este foarte ceruta nu doar la telefoanele iPhone, ci, in mod special, la bijuterii. Iata, spre exemplu cele mai frumoase inele de logodna in aceasta culoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )