Libnet.ro
UNICEF

11:46

Aceasta este cea mai apreciata imagine de pe Instagram. Kim Kardashian si Kanye West, peste 1,9 milioane de like-uri

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai apreciata imagine de pe Instagram. Kim Kardashian si Kanye West, peste 1,9 milioane de like-uri

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, in care cei doi apar in timp ce se saruta, a devenit cea mai apreciata imagine postata pe platforma Instagram, informeaza. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Aceasta este cea mai buna performanta a romancei la .

Faze Tari:Aparatele se blocheaza, iar astronautii au senzatii stranii: ce este Triunghiul Bermudelor spatial?; Sheila Vogel este cea mai batrana prostituata din lumea. Tariful ei - 300 euro/ora;Intrarea submarina a unei baze extraterestre descoperita in

Piatra Roseau rescrie istoria. Civilizatiile antice detineau tainele scrisului in urma cu 200. 000 de ani. Celebra si misterioasa piatra numita Roseau, descoperita pe teritoriul Americii de Nor dezvaluie nu numai ca numeroase civilizatii antice au vizitat continentul nord american, ci si faptul ca detineau. Primarul a incercat sa violeze viceprimarita? Sotia l-a prins si i-a batut pe amandoi. Telenovela cu iz sexual in localitatea Lumina! Primarul este acuzat ca ar fi incercat sa abuzeze sexual de colega lui, viceprimar.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Cetatea teutonilor de la Feldioara, cea mai veche fortificatie din Brasov, va reintra in circuitul turistic

Cetatea teutonilor cum mai este numita cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificatie din Tara Barsei fiind atestata documentar de la 1225. Ajunsa ruina, ea este acum reabilitata de o firma specializata in restaurarea monumentelor istorice.

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE (VIDEO)

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

Cea mai mare banca elvetiana, investigata in Belgia pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg. Angajatii UBS au contactat belgieni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )