Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

B1 B1,
Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Aceasta este cea mai buna performanta a romancei la .

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania, conform primei cercetari QUDAL QUality meDAL realizata in tara noastra. Studiul este efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS .

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, azi, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51 in ierarhia ATP de dublu.

Votati cea mai buna imagine a Lunii realizata de NASA

Agentia spatiala americana NASA a publicat cinci fotografii cu suprafata lunara si i-a invitat pe internauti sa o aleaga pe cea mai spectaculoasa dintre acestea. Imaginea aleasa va fi folosita ca fundal pentru pagina de start a unui site ce va fi lansat pentru a marca a cincea aniversare a sondei Lunar Reconnaissance Orbiter LRO).

Utile: Dieta pentru reducerea colesterolului. Fii sanatos si slabeste cu cap; Condimente care-l fac sa te doreasca nespus de mult; Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare; Va dor dintii? Mestecati usturoi!

Remedii naturale pentru piscaturile de tantari. Nici nu lasi bine geamul deschis ca deja tantatii isi fac aparitia in casa ta, ca sa nu mai vorbim de atacul lor. Patru alimente care te fac mai destept. Stiai ca exista anumite alimente care ajuta la cresterea capacitatii intelectuale, la dezvoltarea memoriei si care reduc.

Cea mai BUNA veste privin starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fostul pilot de F1 interactioneaza cu cei din jurul sau

Starea fostului campion de Formula 1, Michael Schumacher, se imbunatateste. O spune managerul sau, care sustine ca germanul are momente de luciditate in care interactioneaza cu cei din jurul sau. Nu a.

Bancul zilei: Cea mai buna tehnica de pescuit

Doi pescari pe malul raului isi pregateau unditele , momelile , etc La un moment dat, unul dintre ei scoate un corn de vanatoare. - Ai innebunit? Vrei sa sperii pestii ?.

Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare

Picioarele tale sunt mult mai importante decat aspectul si modelul pantofilor, indeosebi atunci cand ai anumite probleme. Daca ai o curbura a talpii mai mica sau mai mare, daca ai tendonul lui Ahile mai rigid sau daca ai o tendinta catre dezvoltarea monturilor, e cazul sa faci niste alegeri. Vei avea de castigat un plus de confort, dar si sanatate pentru picioarele tale.

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )