Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cetatea teutonilor de la Feldioara, cea mai veche fortificatie din Brasov, va reintra in circuitul turistic

Adevărul Adevărul,
Cetatea teutonilor de la Feldioara, cea mai veche fortificatie din Brasov, va reintra in circuitul turistic

Cetatea teutonilor cum mai este numita cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificatie din Tara Barsei fiind atestata documentar de la 1225. Ajunsa ruina, ea este acum reabilitata de o firma specializata in restaurarea monumentelor istorice. continuă pe Adevărul

Condamnatii prezinta povestea unei femei care a ajuns cea mai cunoscuta proxeneta din Romania si Europa (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea unei femei care a strans doua milioane de euro in 17 ani, fiind cea mai cunoscuta proxeneta din Romania si.

Suferinta si marketing intr-o ceasca cu cea mai scumpa cafea din lume

Intr-o cusca de doi metri lungime si un metru latime, o pisica ciudata se framanta speriata de colo-colo, privind cu groaza la zecile de oameni care trec pe alee, se opresc in dreptul ei, fac niste poze, vorbesc ceva, apoi pleaca mai departe. Suntem pe plantatia Tebasari Agrotourism din insula Bali, iar animalul inspaimantat din spatele gratiilor este responsabil pentru cea mai scumpa cafea din lume. Probabil, am fi avut putine sanse sa auzim de cafeaua Luwak daca, in 2007, nu ar fi aparut filmul The Bucket List, cu Jack Nicholson si Morgan Freeman.

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania, conform primei cercetari QUDAL QUality meDAL realizata in tara noastra. Studiul este efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS .

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Conduce cea mai puternica tara din Europa, iar pentru asta a primit un titlu la care ravnesc toate femeile. Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german, Angela Merkel, a primit titlul de cea mai puternica femeie din lume pentru al patrulea an consecutiv, conform topului facut de revista Forbes. Este a noua oara cand ocupa prima pozitie in.

Business Report: Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria sa. Ce companie a cumparat cu 3 miliarde de dolari; Harta judetelor: Administratiile financiare care au intrat pe rosu in plina crestere economica; Cum a ajuns Europa sa aspire la visurile

Liviu Tudor: Piata locuintelor din Romania are sanse sa ajunga ca cea din Germania. Romania ar putea depasi performanta economica din 2013, pe fondul imbunatatirii ratingului de tara, care va starni apetitul marilor fonduri de investitii. Psihoza cursului de schimb: leul e la cel mai bun curs din ultimele taspe luni. Cum a coborat cursul euro/leu sub 4,4, cum a inceput nebunia. In media. Stiu ca multe stiri cu carlig la public nu sunt, dar nici sa tragi din nou de o non-stire nu e normal.

Faze Tari: Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobila i l-a trimis unei cliente: Esti penibila; A fost cea mai grasa femeie din lume insa a slabit 45 de kilograme facand sex; Super! Valiza asta prinde 20 kilometri la ora

Uite ce fac ei pentru 23 de lei pe zi!Arisa si Gan au una dintre cele mai grele meserii din lume. Pentru suma de numai 7 dolari 23 lei) pe zi, ei isi risca viata. Romanii, spaima bancomatelor de peste Ocean! Au furat din conturile americanilor 5. 000 de dolari. O retea care fura din ATM-uri a fost.

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria companiei

Apple va prelua pentru aproximativ 3 miliarde de dolari compania Beats Electronics, care detine o platforma online de muzica si produce echipament audio, cu scopul de a-si dezvolta prezenta pe piata distributiei online de muzica .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )