Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceasta este cea mai furata masina din Romania! Surpriza! Cine e pe locul doi! Singura solutie...

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai furata masina din Romania! Surpriza! Cine e pe locul doi! Singura solutie...

In fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 300 de furturi de masini. Statistica spune ca, in medie, 8 masini din 100 inchiriate nu se mai intorc inapoi. Masina preferata de hotii din Romania este Dacia. Spre. continuă pe Antena3

SAPTE dintr-o lovitura: Lavinia Brebu este CEA MAI TARE politista din Romania. Afla totul despre blonda-capitan!

Capitanul Lavinia Brebu a obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz - la Jocurile Mondiale ale Politistilor si Pompierilor desfasurate, in perioada 6 - 16 august, la Los Angeles,.

Vecinii Adrianei Iliescu, ingrijorati! Unde a disparut cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a fost data disparuta de catre vecinii. Ingrijorati ca nu au mai vazut-o de saptamani bune, vecinii au alertat presa. Nici pe fiica ei nu am mai.

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus o,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile.

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus 0,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile.

Povestea Sofiei Saravda, cea mai bogata femeie din lume

Sofia Saravda este una dintre cele mai bogate femei din lume. Mic dejun la Empire State Building, sedinta foto la Hollywood, plaja in Dubai, plimbari pe elefant in Africa, cateva dintre lucrurile.

Danilet: Trecerea inspectiei judiciare la Ministerul Justitie, cea mai dura propunere din setul de modificari la legile justitiei

Judecatorul Cristian Danilet a facut o trecere in revista a modificarilor la legile justitiei anuntate de ministrul Justitiei Tudorel Toader, considerand ca cea mai dura este trecerea Inspectiei Judiciare la minister, asa cum era pana in 2005.

Topul celor mai FURATE masini din Romania - Care a fost cea mai ghinionista marca?

In fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 300 de furturi de massni. De unde provin acestea si ce marci tintesc romanii, relateaza Agerpres. De cele mai multe ori, masinile.

Mayweather - McGregor, cea mai mare farsa din istoria boxului? Imagini de tot rasul cu McGregor boxand

Duminica dimineata vom vedea un pugilist de top, cu 49 de meciuri toate castigate dintre care 26 prin KO, pus fata in fata pe ring cu un sportiv venit din artele martiale, aflat la primul sau meci de box.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )