Libnet.ro
UNICEF

19:00

Aceasta este otrava pe care o consumi in fiecare zi. E mai periculoasa ca zaharul si sarea

Antena3 Antena3,
Aceasta este otrava pe care o consumi in fiecare zi. E mai periculoasa ca zaharul si sarea

Zaharul si sarea in exces iti pot afecta origanismul, insa exista o substanta care iti face si mai rau. O gasesti intr-o multime de alimente semipreparate. In plus, o folosesc si multe restaurante. Este vorba despre. continuă pe Antena3

Anuntul care da fiori planetei : E mult mai periculoasa decat bombele nucleare

Miliardarul Elon Musk sustine ca inteligenta artificiala este mult mai periculoasa decat arsenalul nuclear pe care il detin la ora actuala unele dintre statele lumii si subliniaza ca este nevoie de.

Aceasta este singura vietuitoare nemuritoare de pe Terra

In timp ce oamenii cauta o solutie pentru nemurire, exista vietuitoare care detin acest secret. Conform oamenilor de stiinta, in lume traieste o singura vietuitoare care nu moare niciodata. Este vorba.

HAOS iN FRANTA: PROTESTE de amploare impotriva lui Macron! Sindicalistii anunta GREVE care vor dura mai multe luni (VIDEO)

Proteste de amploare au fost declansate in Franta impotriva masurilor promovate de administratia presedintelui Frantei Emanuel Macron, care vizeaza modificari majore aduse legislatiei muncii. in acest.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

URARI SI MESAJE DE FLORII 2018. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )