Libnet.ro
UNICEF

14:00

IN ACEASTA SAPTAMANA: Actiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ACEASTA SAPTAMANA: Actiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 34,53 milioane de lei, urmate de actiunile Banca Transilvania, cu schimburi de 26,18 milioane de lei si BRD - Groupe Societe Generale, cu 14,33 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai tari transformari de Halloween ale vedetelor in 2019

Saptamana aceasta este plina de petreceri de Halloween peste ocean. Iata cum au ales sa se costumeze marile vedete internationale cu aceasta ocazie.

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI).

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat restructurari masive la toate filialele sale. Nordea Bank Abp, prezenta in 20 de tari, intentioneaza sa aloce mult mai putin capital uman dupa ce a recunos.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene, acuzata ca ar fi spalat 700 milioane de euro

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat ca-si va schimba complet strategia, anuntand restructurari masive la toate filialele sale, scrie Bloomberg.

Cele mai puternice antibiotice naturale. Fitoterapeut: Erau folosite de soldatii romani pentru a se feri de infectii

Cele mai puternice antibiotice naturale. Toamna este cel mai roditor anotimp, cu fructele sale gustoase, cu spectacolul de culori, dar este si anotimpul in care sistemul imunitar este afectat. Trecerea de la.

Seful Autoritatii Electorale, despre prezidentiale: Sunt cele mai scumpe alegeri

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat vineri ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ 150 de milioane de euro, fiind cele mai scumpe de pana acum, transmite Agerpres.

Cele mai populare pacanele din toate timpurile pe care trebuie sa le incerci

Sloturile, stiute de majoritatea iubitorilor de cazinouri online ca jocuri online pacanele, se afla printre cele mai accesate sectiuni ale unui casino, fie ca vorbim despre unul stradal offline sau despre unul online. Cu toate ca sloturile sunt disponibile intr-o gama cat mai variata si intr-un numar cat mai mare, de-a lungul timpului, cateva s-au facut remarcate printre gambleri.

Utile: Remediile naturale care te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare; Cele mai bune alimente bogate in calciu

Cum sa faci ca presbiopia sa fie o afectiune oculara mai usor de tolerat? Stim toti ca, dupa varsta de 40 de ani, ochii nostri sufera un proces ireversibil de. Lumea oncologica- intre perceptia pacientului si realitatea medicala. Unul dintre cele mai interesante fenomene in oncologie este revigorarea sau reinventarea unui.

Cele mai bune filme de groaza ale tuturor timpurilor de vazut in noaptea de Halloween

Cel mai infricosator moment al anului a sosit. Noaptea de Halloween este renumita pentru filmele de groaza pe care le putem viziona alaturi de prieteni. V-ati gandit vreodata care sunt cele mai bune filme.

Michael Jackson conduce in topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte si in 2019!

Michael Jackson conduce, pentru al 7-lea an la rand, clasamentul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte, realizat de prestigioasa publicatie Forbes! .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )