Libnet.ro
UNICEF

14:45

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Adevărul Adevărul,
FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI). continuă pe Adevărul

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat restructurari masive la toate filialele sale. Nordea Bank Abp, prezenta in 20 de tari, intentioneaza sa aloce mult mai putin capital uman dupa ce a recunos.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene, acuzata ca ar fi spalat 700 milioane de euro

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat ca-si va schimba complet strategia, anuntand restructurari masive la toate filialele sale, scrie Bloomberg.

Utile: Remediile naturale care te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare; Cele mai bune alimente bogate in calciu

Cum sa faci ca presbiopia sa fie o afectiune oculara mai usor de tolerat? Stim toti ca, dupa varsta de 40 de ani, ochii nostri sufera un proces ireversibil de. Lumea oncologica- intre perceptia pacientului si realitatea medicala. Unul dintre cele mai interesante fenomene in oncologie este revigorarea sau reinventarea unui.

Cazul Nepal - Calea ferata himalayana, un vis, si dansul complicat intre doua puteri care pot strivi o tara extrem de saraca

Statul Nepal are 31 de milioane de locuitori dar este una dintre cele mai sarace tari din Asia si intre marile orase exista foarte putine drumuri din cauza reliefului muntos. in tara celor mai inalte varfuri din lume sunt oameni care spun ca un mod de a reduce saracia este sa fie construite cai ferate care vor ajuta apoi comertul. insa aceste cai ferate costa multe miliarde de dolari si Nepalul este prins la propriu si la figurat intre doi giganti care se bat pe influenta in tara cu capitala la Kathmandu. India a fost multi ani in frunte si China nu avea sanse, dar lucrurile s-au schimbat fantastic in ultimii ani si jocurile geopolitice sunt tot mai disputate si mai complicate.

Cele mai tari transformari de Halloween ale vedetelor in 2019

Saptamana aceasta este plina de petreceri de Halloween peste ocean. Iata cum au ales sa se costumeze marile vedete internationale cu aceasta ocazie.

Irina Rimes a compus pentru Andra Maruta o piesa extrem de frumoasa. Legatura dintre cele doua artiste

Irina Rimes si-a inceput cariera scriind, astfel ca, desi se afla printre cele mai indragite cantarete ale momentului, este cautata si din postura de compozitor. Printre artistii care au abordat-o se numara si Andra Maruta, care are acum in palmares o piesa frumosa cu semnatura Irinei. De altfel, cele doua nu colaboreaza doar astfel, ci .

Bilantul How to Web 2019: ce s-a intamplat la unul dintre cele mai importante evenimente de tech si inovatie din Europa

In cadrul conferintei au fost prezenti in premiera in Romania, intre 30 - 31 octombrie, peste 50 de experti in dezvoltarea de produse tehnologice si digitale de renume international.

UNGARIA: Unul dintre cele patru reactoare ale centralei nucleare de la Paks a fost inchis

Unul dintre cele patru reactoare ale centralei nucleare de la Paks - Ungaria - a fost inchis joi dimineata, cand a pornit un mecanism automat de aparare, se arata intr-un comunicat al unitatii.

Incident la centrala nucleara din sudul Ungariei: Unul dintre cele patru reactoare a fost inchis

Unul dintre cele patru reactoare de la centrala nucleara din orasul Paks, sudul Ungariei, a fost inchis in dimineata de joi din cauza unei defectiuni la un mecansim de aparare, relateaza Reuters, citand o declaratie oficiala a reprezentantilor centralei.

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )