Libnet.ro
UNICEF

22:15

Temperaturi record! Cea mai calda noapte de februarie

Antena3 Antena3,
Temperaturi record! Cea mai calda noapte de februarie

Vremea a continuat sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii. Miercuri, 3 februarie, a fost cea mai calda noapte de februarie din ultimii ani. 11 grade Celsius s-au inregistrat in sudul tarii. Nu mai. continuă pe Antena3

Cea mai alba noapte a Romaniei

Ai auzit de evenimente cu nopti albe in Bucuresti si tara, dar cea mai alba a Romaniei a fost pe 30 octombrie. Au trecut trei luni.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va deveni cu mult mai calda decat in mod obisnuit

Vremea se va incalzi fata de intervalul precedent si va deveni cu mult mai calda decat in mod obisnuit la inceputul lunii februarie, in cea mai mare parte a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani,.

Alphabet Inc. detroneaza Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani, informeaza Reuters.

WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie, intr-un meci din cadrul Australian Open.

Criza migratiei, probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro, deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Perspectivele de vanzare pentru Oltchim OLT) si Albalact ALBZ) au mentinut cele doua titluri in topul randamentelor, in saptamana 25 ianuarie - 1 februarie, tranzactiile fiind reduse pe cele doua simboluri, dar in urcare fata de media de la inceputul anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )