Libnet.ro
UNICEF

18:45

Acest videoclip este printre cele mai bune iluzii ale anului

Playtech Playtech,
Acest videoclip este printre cele mai bune iluzii ale anului

La prima vedere, punctele din imaginea de mai sus iti dau impresia ca se misca. in fiecare azi afli cate ceva nou. De exemplu, eu am aflat astazi ca exista un concurs in urma caruia este stabilita cea mai buna iluzie a anului. O cautare rapida pe Google si vei afla ca respectivul concurs a []. continuă pe Playtech

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Cele mai bune ceaiuri pentru zilele caniculare:recomandarile specialistilor

Zilele caniculare ne fac sa transpiram mai mult si, in acest fel, sa pierdem mai multa apa. Specialistii ne recomanda ca, pentru o hidratare cat mai buna a organismului, sa consumam apa plata sau chiar si apa minerala, tocmai pentru a reface stocul de minerale. Si ceaiul ne ajuta la hidratare.

Cele mai bune si cele mai rele sotii, in functie de zodie: femeia care stie sa-si conduca barbatul spre succes si cea care are pretentii exagerate

In spatele oricarui barbat de succes este intotdeaua o femeie puternica. in multe cazuri, un barbat nu ar putea obtine de unul singur aceleasi succese de care are parte alaturi de femeia potrivita. in functie de semnul zodiacal sub care este nascuta o femeie, poti afla daca partenera ta are calitatile unei sotii alaturi de care iti vei dori sa ramai o viata.

De ce a vrut Uber sa stii cele mai bune destinatii din Bucuresti afli in weekend

In urma cu cateva saptamani, Uber a comunicat lista celor mai populare 25 de destinatii. Acum, impreuna cu acestea, ofera discount la deplasarile catre ele.

Topul facultatilor cu cele mai bune perspective de angajare

Facultatile cu profil de inginerie software sau de limbi straine sunt cele ai caror absolventi isi gasesc cel mai repede un job bine platit, imediat dupa finalizarea studiilor, avand, totodata, sansa unei ascensiuni rapide in cariera.

Cele mai bune glume despre Tudy, dupa ce a devenit mana dreapta a Gabrielei Firea

Faptul ca Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena cu numele de Tudy, a lansat un adevarat fenomen in mediul online dupa ce a fost numit viceprimar al Capitalei, in contextul in care acesta a .

Concurs pentru realizarea unui clip de promovare a Tarii Barsei. Cele mai bune 5 filme vor fi proiectate in cartierele din Brasov in aer liber

Artistii amatori pot participa la un concurs de filme de scurt metraj, cu tema promovarea monumentelor si siturilor istorice din Tara Barsei.

Cum facem cele mai bune briose cu visine. Reteta lui Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

Briosele sunt nu doar delicioase, ci si foarte usor de preparat si pot fi facute cu orice fel de fructe de sezon. Iata o reteta extreme de simpla de briose cu visine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )