Libnet.ro
UNICEF

08:45

Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea. De ce romanii aleg sa nu il consume

Playtech Playtech,
Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea. De ce romanii aleg sa nu il consume

Intr-o mai mica sau mai mare masuram toate fructele au efecte benefice asupra orgnismului. Doar ca un singur fruct se remarca in ochii cercetatorilor, care spun ca acesta are, printre altele de 20 de ori mai multa vitamin C decat portocalele. Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea De altfel, de mai bine . continuă pe Playtech

Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Desi nu multi sunt cei care au habar, exista un clasament al celor mai puternice pasapoarte din lume. Acesta are legatura cu libertatea de miscare dintr-un stat in altul, fara sa fie necesara viza. Iata ce tara se afla pe locul 1! Romania ocupa si ea un loc fruntas. Tara cu cel mai puternic pasaport .

EXCLUSIV Adriana Iliescu si-a pregatit inmormantarea deja! Cate mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din Bucuresti

In varsta de 83 de ani, cea mai batrana mama din Romania a pregatit totul pentru momentul in care va trece in nefiinta, inclusiv hainele cu care va fi imbracata. A devenit mama la 65 de ani Si-a dorit nespus sa aiba un copil, insa soarta nu a fost deloc blanda cu ea. Cu ultimele .

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Viata lui Simon Cowell, cel mai dur jurat din concursurile de talente

Simon Phillip Cowell s-a nascut pe data de 7 octombrie 1959, iar astazi implineste frumoasa varsta de 61 de ani. El este cunoscut pentru implicare in industria de televiziune si in muzica, dar si pentru faptul ca a promovat single-uri, albume pentru artisti diferiti. Biografia celui mai dur jurat, chiar de ziua acestuia. Simon Cowell .

Cel mai dietetic tort din lume. Reteta dr. Mihaela Bilic: E un desert de zile mari

Medicul nutritionist Mihaela Bilic nu interzice prajiturile intr-un regim alimentar echilibrat, mai ales atunci cand aceste deserturi sunt preparate in casa.

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

Cum se face cel mai bun pilaf. Iese mereu perfect, daca esti atent la acest detaliu

Poate sa para cel mai simplu lucru din lume, dar cu toate acestea, pregatirea orezului poate sa dea chiar multe batai de cap unora dintre noi. Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta caci orezul pufos, cu boabe separate si nelipicios nu este chiar imposibil de obtinut. Cum se face cel mai bun pilaf Iata .

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat. Cum va arata cladirea in care se vor investi 86,2 milioane lei

Contractul pentru construirea unui nou corp cu cinci etaje in incinta Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi a fost semnat recent, iar investitia se ridica la 86,2 milioane de lei.

Navalnii, Putin, Schroder si cei mai puternici oameni din lume (DW)

Politica e si despre putere. Cine e cel mai puternic om din lume? Liderul american, s-a spus. Or, el e obligat sa dea socoteala de care dictatorii sunt mult timp scutiti. Dar si lor le e frica: de adevarul din cuvinte, scrie Petre M. Iancu, intr-o opinie publicata de DW.

Ce se intampla in corpul tau daca mananci o lingura de miere in fiecare zi. Totul se schimba in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca este un aliment extrem de sanatos, motiv pentru care specialistii spun ca nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic. Iata ce se intampla in corpul tau daca mananci o lingura de miere de albine in fiecare zi! Ce se intampla daca mananci miere in fiecare zi Cu o multime de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3195 seconds )