Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist . continuă pe Playtech

Ireal! Pe ce isi cheltuiesc romanii 82% din salariu. Cati bani castiga, in medie, un angajat

Potrivit datelor INS Institul National de Statistica, veniturile totale medii lunare ale populatiei per gospodarie au fost de 5. 077 lei in al doilea trimestru din acest an, iar, in medie, cheltuielile lunare au ajuns la 4. 163 de lei lunargospodarie, asta eprezentand 82% din nivelul veniturilor totale. Ireal! Pe ce isi cheltuiesc romanii 82% din .

Cati bani au facut Smiley si Gina Pistol din filmuletul in care au anuntat sarcina. Dorian Popa a castigat cu Chelutul de cateva ori mai mult

Filmuletul cu cele doua vedete in care si-au pus viata pe tapet a urcat rapid in topul celor mai populare clipuri de pe YouTube si, in doar cateva zile, Smiley si Gina Pistol au produs in jur de 5. 000 de euro. Odata cu pandemia, si vedetele autohtone s-au reprofilat, artistii inlocuind lipsa concertelor cu clipuri .

BARAJ EURO 2020 Drumul spre Bucuresti trece prin Islanda

Echipa nationala de fotbal poate face in aceasta saptamana primul pas spre Euro 2020, care ar fi trebuit sa inceapa in urma cu 5 luni, daca nu ar fi existat pandemia. Criza sanitara a impins turneul final in 2021 si a mutilat sportul la nivel mondial, dar turneul poarta acelasi nume: Euro 2020. Spectatorii lipsesc din tribune, fotbalistii sunt testati saptamanal, iar fiecare meci sta sub semnul intrebarii pana in ultima clipa. Tricolorii vor intalni, joi, in deplasare, Islanda in semifinala barajului de calificare la Euro 2020. in conditiile date, nu poate fi vorba de o favorita in acest meci, terenul propriu reprezentand, teoretic, un plus pentru islandezi.

Cine transmite la TV meciul Islanda Romania, barajul pentru calificarea la Euro 2020

Romania joaca astazi una dintre cele mai importante partide din ultimii ani. Va infrunta Islanda, la Reykjavic, in barajul pentru Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea, in ciuda faptului ca a fost mutata pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Calificarea la turneul final continental este un obiectiv foarte important, Romania fiind .

Calificarile EURO 2020: Islanda versus Romania

Barajul pentru EURO 2020, competitie transformata in EURO 2021, ascunde, in spatele cifrelor, al predictiilor si al amanarilor, milioane de romani care isi doresc ca echipa nationala sa straluceasca din nou pe prima scena a fotbalului european.

Programul barajelor pentru EURO 2020

Patru locuri au mai ramas disponibile pentru turneul final EURO 2020 amanat pentru vara anului 2021 din motive de pandemie.

VIDEO Serialul care te pregateste pentru EURO 2020, la TV: primul episod este despre Arena Nationala

In lipsa unor meciuri de fotbal cu oameni pe stadion, fanii sportului rege au un nou refugiu in perioada urmatoare, sub forma unui nou serial. Menit sa te pregateasca pentru UEFA EURO 2020,.

EXCLUSIV Cum face Daniela Crudu bani in pandemie! Am aflat cine o finanteaza si cati bani ii da

Focoasa bruneta nu mai are o sursa clara de venit inca din luna martie a acestui an, insa o duce mai bine ca niciodata. Daniela Crudu este o somera de lux Instaurarea starii de urgenta in Romania, cauzata de pandemia de coronavirus, a cauzat mari probleme financiare aproape tuturor vedetelor din Romania, tinand cont de .

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. Averea ei a ajuns in 2020 la circa 37 de milioane de dolari

Simona Halep a cedat surprinzator in optimile French Open 2020, cand a fost invinsa categoric de Iga Swiatek din Polonia, intr-un meci incheiat dupa nici o ora si 10 minute cu doar trei ghemuri in dreptul.

VIDEO Cum arata stadionul cu nume greu de pronuntat unde Romania va juca barajul cu Islanda - Recordul de asistenta: concert Guns N Roses

A mai ramas putin timp pana la barajul de calificare la Euro 2020 pe care nationala Romaniei il va juca la Reykjavik impotriva Islandei. Confruntarea va avea loc intr-o singura mansa eliminatorie) pe un stadion cu un nume greu de pronuntat: Laugardalsvollur. inainte de marele meci, selectionerul Mirel Radoi spune ca se teme de un singur lucru: de starea gazonului. Islanda vs Romania va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProTV joi, 8 octombrie, de la ora 21:45.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )