Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Playtech Playtech,
Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Desi nu multi sunt cei care au habar, exista un clasament al celor mai puternice pasapoarte din lume. Acesta are legatura cu libertatea de miscare dintr-un stat in altul, fara sa fie necesara viza. Iata ce tara se afla pe locul 1! Romania ocupa si ea un loc fruntas. Tara cu cel mai puternic pasaport . continuă pe Playtech

Cel mai dietetic tort din lume. Reteta dr. Mihaela Bilic: E un desert de zile mari

Medicul nutritionist Mihaela Bilic nu interzice prajiturile intr-un regim alimentar echilibrat, mai ales atunci cand aceste deserturi sunt preparate in casa.

Viata lui Simon Cowell, cel mai dur jurat din concursurile de talente

Simon Phillip Cowell s-a nascut pe data de 7 octombrie 1959, iar astazi implineste frumoasa varsta de 61 de ani. El este cunoscut pentru implicare in industria de televiziune si in muzica, dar si pentru faptul ca a promovat single-uri, albume pentru artisti diferiti. Biografia celui mai dur jurat, chiar de ziua acestuia. Simon Cowell .

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este.

VIDEO Cel mai mare oras din Nagorno-Karabah, bombardat duminica de armata azera

Noi tiruri, urmate de explozii, au zguduit duminica Stepankert, principalul oras din regiunea separatista Nargorno-Karabah, unde separatistii armeni sunt in conflict cu fortele azere, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Simona Halep, moment de sinceritate. Care a fost cel mai important eveniment din 2020 pentru ea (VIDEO)

Simona Halep a fost eliminata in optimile WTA French Open, fiind invinsa autoritar de Iga Swiatek, careia a reusit sa ii ia doar trei ghemuri, desi la editia precedenta o zdrobea pe poloneza in aceeasi.

Cel mai discret miliardar de pe planeta e poreclit fantoma. Ce afaceri are in Romania

Unul dintre cei mai bogati oameni de pe Pamant este atat de discret incat este poreclit fantoma. Cine este acesta si ce afaceri controleaza misteriosul miliardar in tara noastra. Cel mai discret miliardar de pe planeta. Ce afaceri are in Romania Presa din Germania l-a numit fantoma, Dieter Schwarz este a 36-ea cea mai bogata .

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat. Cum va arata cladirea in care se vor investi 86,2 milioane lei

Contractul pentru construirea unui nou corp cu cinci etaje in incinta Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi a fost semnat recent, iar investitia se ridica la 86,2 milioane de lei.

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: creatiile Netflix fac legea si aici

Desi nu are cel mai scump abonament din lume, mai multe creatii Netflix sunt incluse in top 10 cele mai piratate filme de pe torrent, in aceasta saptamana. Internetul este plin de surse de.

Toyota pregateste cel mai spectaculos camion: va fi alimentat cu hidrogen

Toyota a anuntat ca va dezvolta oficial un semi-camion electric alimentat cu hidrogen. Va fi silentios si puternic si, cel mai important, nu va emite decat apa, a declarat Tak Yokoo, inginer.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )