Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Playtech Playtech,
Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel. continuă pe Playtech

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Nadal, Federer sau Djokovic? Andrey Rublev, noua senzatie a tenisului, si-a ales favoritul: Este cel mai tare din istorie

Andrey Rublev 22 de ani, 8 ATP) este noua senzatie a tenisului mondial. Provocat sa spuna care este cel mai tare jucator aflat in activitate, sportivul a vorbit fara sa stea prea mult pe.

VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Aspretele, cel mai rar peste din Europa, o fosila vie, a reaparut pe raul Valsan din judetul Arges, a anuntat alpinistul Alex Glavan, care in trecut a facut campanii de salvare a speciei.

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar .

Alegeri parlamentare 2020. Europarlemntarul PNL Gheorghe Falca: Votul este cel mai important moment intr-o democratie. Orice amanare a scrutinului, asa cum doreste PSD, nu serveste romanilor

Motivarea Curtii Constitutionale care confera dreptul parlamentului sa stabileasca data alegerilor parlamentare este un balon de oxigen pentru partidele care doresc amanarea alegerilor, adica PSD, ALDE si Pro.

Cel mai asteptat comeback din poezia romana, noul Franzen, Paul Auster, William S. Burroughs: noutatile ANANSI. World Fiction din octombrie

Luna aceasta, sase noi titluri intra in portofoliul colectiei ANANSI. World Fiction. Jumatate dintre acestea sunt publicate in premiera in limba romana, iar celelalte sunt editii noi, revazute, ale unor carti-cult din portofoliul literaturii universale. O parte dintre carti se afla deja in drum spre librariile fizice si online, celelalte urmand sa ajunga la cititori pana la finalul lunii.

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai.

Florin Ristrei si Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cantaretul roman

Florin Ristrei si modelul de culoare Naomi Hedman nu se mai ascund. Cei doi formeaza un cuplu si posteaza fotografii impreuna, incontinuu pe retelele de socializare. Chiar daca sunt la.

Se pregateau de cel mai frumos moment din viata lor, cand nunta a fost intrerupta de o alta femeie. Toti invitatii au fost luati prin surprindere (VIDEO)

O femeie din Zambia a avut parte de socul vietii atunci cand a fost anuntata de catre vecini ca sotul ei se insoara, potrivit The Sun. Femeia, care ii era sotie de 11 ani si mama a trei copii, a dat.

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )