Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai nesanatos aliment din lume. Multi romani il mananca in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai nesanatos aliment din lume. Multi romani il mananca in fiecare zi

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut. continuă pe Antena3

Pilda zilei, de la Lidia Fecioru. Acesta este cel mai bun ceai pentru hipertensiune

Ceaiul din facut din coaja de ceapa si usturoi este indicat pentru ateroscleroza, circulatia periferica si chiar hipertensiune, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sambata, la emisiunea Adevaruri.

Leacul zilei, de la Lidia Fecioru. Acesta este cel mai bun ceai pentru hipertensiune

Ceaiul din facut din coaja de ceapa si usturoi este indicat pentru ateroscleroza, circulatia periferica si chiar hipertensiune, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sambata, la emisiunea Adevaruri.

Tudose afirma ca 2017 este cel mai bun an pentru afaceri. Aceasta este realitatea, nu cea inchipuita de unii sindicalisti, care aud voci despre prabusirea economiei

Premierul Mihai Tudose scrie pe pagina sa de Facebook ca cele mai valoroase 100 de companii din Romania au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, ceea ce inseamna ca 2017 este cel mai bun an pentru business-ul local si cel mai prolific din ultimul deceniu.

Conpet, cel mai bun randament din BET

Actiunile Conpet COTE) s-au apreciat cu 3,89%, in perioada 1 - 8 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o noua sedinta de scadere.

Analist: Cel mai mare risc din jurul bitcoin

O serie de lideri de business au tot atras atentia asupra riscului unei bule speculative in investitiile bitcoin, insa altul ar fi acum cel mai mare risc din jurul asa-numitei monede virtuale - atrage acum atentia un analist Citigroup.

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate

Pretul futures al boabelor de cacao a atins ieri dimineata, la Bursa din New York, cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate, pe fondul temerilor legate de aprovizionare, insa ulterior s-a inscris pe un curs negativ, oprind avansul semnificativ din saptamana curenta.

Cel mai mare risc din jurul bitcoin - costul energiei asociat activitatilor de minerit

Cel mai mare risc legat de bitcoin ar putea fi costul energiei asociat activitatilor de minerit al monedei virtuale si nu bula speculativa creata in jurul acesteia, relateaza Bloomberg, citata de News. ro.

Radu Tudor: Donald Trump se pregateste sa inchida gura incomozilor de la CNN. Este cel mai ne-american presedinte american

CNN reprezinta azi cea mai critica si incomoda televiziune pentru Donald Trump, iar acest canal prezinta constant atat derapajele de limbaj, angajamentele mincinoase,cat si legaturile extrem de.

Dana Grecu, marturiri sfasietoare despre cel mai trist moment din viata ei: Eram terminata!

Dana Grecu a povestit o intamplare trista din viata sa. Prezentatoarea Antenei 3 a povestit despre momentul in care bunica ei s-a stins din viata cu o zi inainte de a-si celebra ziua de nastere. Am sa va pove.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )