Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dana Grecu, marturiri sfasietoare despre cel mai trist moment din viata ei: Eram terminata!

Antena3 Antena3,
Dana Grecu, marturiri sfasietoare despre cel mai trist moment din viata ei: Eram terminata!

Dana Grecu a povestit o intamplare trista din viata sa. Prezentatoarea Antenei 3 a povestit despre momentul in care bunica ei s-a stins din viata cu o zi inainte de a-si celebra ziua de nastere. Am sa va pove. continuă pe Antena3

Tudose afirma ca 2017 este cel mai bun an pentru afaceri. Aceasta este realitatea, nu cea inchipuita de unii sindicalisti, care aud voci despre prabusirea economiei

Premierul Mihai Tudose scrie pe pagina sa de Facebook ca cele mai valoroase 100 de companii din Romania au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, ceea ce inseamna ca 2017 este cel mai bun an pentru business-ul local si cel mai prolific din ultimul deceniu.

Conpet, cel mai bun randament din BET

Actiunile Conpet COTE) s-au apreciat cu 3,89%, in perioada 1 - 8 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o noua sedinta de scadere.

Analist: Cel mai mare risc din jurul bitcoin

O serie de lideri de business au tot atras atentia asupra riscului unei bule speculative in investitiile bitcoin, insa altul ar fi acum cel mai mare risc din jurul asa-numitei monede virtuale - atrage acum atentia un analist Citigroup.

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate

Pretul futures al boabelor de cacao a atins ieri dimineata, la Bursa din New York, cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate, pe fondul temerilor legate de aprovizionare, insa ulterior s-a inscris pe un curs negativ, oprind avansul semnificativ din saptamana curenta.

Sub conceptul Romanian Innovation Train, cel mai mare cluster IT and C din Bucuresti continua traditia promovarii inovatiei romanesti

SMART ALLIANCE - Innovation Technology Cluster va organiza, pe data de 23 noiembrie, la Hotel Intercontinental, Bucuresti, cel mai mare eveniment dedicat prezentarii solutiilor create de specialisti romani din sectorul IT and C pentru rezolvarea problemelor pe care sectorul de business le intalneste in societatea romaneasca, dar si la nivel european.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare exacavata fiind de 2. 9 milioane de.

Economia zonei euro, pe cale sa creasca in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu

Economia zonei euro este pe cale sa creasca in acest an in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu, cu o previziune de crestere a PIB-ului real de 2,2 %, fapt care depaseste substantial previziunile de primavara 1,7%), informeaza Executivul european, prin intermediul unui comunicat de presa.

Cel mai mare angajator din Romania, prima companie care anunta ca va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

Cel mai mare angajator din Romania va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3223 seconds )