Libnet.ro
UNICEF

12:15

Acesta este primul smartphone antibacterian din lume. Pentru ca ai nevoie de el in plina pandemie

Playtech Playtech,
Acesta este primul smartphone antibacterian din lume. Pentru ca ai nevoie de el in plina pandemie

A trecut deja un an de cand a fost raportat primul caz de COVID-19 si, de atunci, oamenii apreciaza mai mult importanta igienei. in ultimele luni, au existat nenumarate studii care arata ca. continuă pe Playtech

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

Scrisoarea emotionanta a unui copil sarac din Targoviste pentru Mos Craciun: Te rog sa nu ne mai uiti

Matei are opt ani si de ani intregi a uitat cum este sa te bucuri de venirea lui Mos Craciun. La el nu a mai ajuns. Copilul este crescut de mama si bunica, dar singura care aducea bani in casa era cea care i-a.

Cum se pregatesc autoritatile din Germania pentru vaccinarea anti-COVID-19: in landul Baden Wurttemberg se infiinteaza centre unde ar urma sa aiba loc zilnic pana la 1.500 de vaccinari

Autoritatile din Germania pregatesc planul pentru vaccinarea populatiei impotriva noului coronavirus. Guvernul federal de la Berlin a anuntat ca vaccinarea va fi voluntara. in landul Baden-Wurttemberg, de.

Republicanii au cerut oficial amanarea cu 14 zile a certificarii alegerilor din Michigan, pentru un audit

Presedintele american Donald Trump a continuat, sambata, sa sustina ca alegerile prezidentiale au fost fraudate, iar Partidul Republican a cerut in mod oficial amanarea cu 14 zile a certificarii rezultatului votului in statul Michigan, pentru efectuarea unui audit in comitatul Wayne, care include orasul Detroit, unde alegatorii s-au exprimat cu o larga majoritate in favoarea democratului Joe Biden, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )