Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Hotnews Hotnews,
 Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena intima in spatiile publice

Oferind femeilor tampoane si absorbante, Scotia a devenit prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima.

Tara care distribuie gratuit produse de igiena feminina. Motivul acestei masuri uluitoare

O tara a adus in prim-plan o premiera. Aici sunt pune la dispozitie femeilor produse de igiena intima. Unde se petrece acest lucru si care este motivul din spatele masurii uluitoare care s-a tot zvonit de-a lungul anilor? Tara care distribuie gratuit produse de igiena intima. Unde pot fi gasite si care e motivul masurii? .

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi. Leacuri babesti secrete venite de la tara

Cu siguranta multi oameni s-au trezit, la un moment dat, cu negi pe maini sau la picioare. Ei nu sunt atat de gravi pe cat sunt de inestetici, astfel ca inlaturarea lor devine o preocupare. Remedii eficiente cu ingrediente din bucatarie. Tratament veruci. Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi pentru totdeauna Negii sunt .

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la .

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai .

Acesta este primul smartphone antibacterian din lume. Pentru ca ai nevoie de el in plina pandemie

A trecut deja un an de cand a fost raportat primul caz de COVID-19 si, de atunci, oamenii apreciaza mai mult importanta igienei. in ultimele luni, au existat nenumarate studii care arata ca.

Doua spitale din Sibiu care trateaza pacienti COVID-19 nu pot folosi sectiile ATI din lipsa de personal

Pacientii cu COVID-19 din judetul Sibiu ar mai putea beneficia de 4 paturi in plus de Terapie Intensiva, in doua spitale publice, Spitalul General C. si Spitalul Orasenesc Agnita, daca aici ar exista personal specializat pentru ATI, au precizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )