Libnet.ro
UNICEF

07:45

Clipe cumplite pentru o adolescenta din Ploiesti. A fost batuta si umilita de iubitul sau. Barbatul a filmat toata scena groazei

Antena3 Antena3,
Clipe cumplite pentru o adolescenta din Ploiesti. A fost batuta si umilita de iubitul sau. Barbatul a filmat toata scena groazei

Mai multe filmari socante au aparut pe retelele de socializare mai multe filmari socant in care o fata de 17 ani din Ploiesti este torturata si umilita de iubitul ei. Imaginile traumatizante au fost. continuă pe Antena3

Situatie revoltatoare in judetul Dambovita. O tanara de 19 ani a fost batuta si tinuta captiva intr-o masina

O tanara, in varsta de 19 ani, din judetul Dambovita, a fost batuta crunt de un barbat cu care a avut o relatie. Agresorul a batut-o si a sechestrat-o intr-un automobil. Barbatul si femeia s-au.

Acesta este tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o macelarea

Tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o bate, o umileste si o tortureaza se numeste Gabriel Robert si are 17 de ani. Vineri noapte, calaul minorei a fost incatusat de.

Detaliul incredibil despre fata macelarita de propriul iubit in Ploiesti

Adolescenta din Ploiesti care a fost torturata de iubitul ei timp e cateva zile implineste sambata 18 ani. Fata a primit de ziua sa un chin groaznic din partea celui pe care il considera iubit. Victima .

Catalina venise din Buzau la iubitul sau din Ploiesti. Avea sa traiasca cel mai urat cosmar din viata sa

O tanara, care azi a implinit 18 ani, a trecut prin chinuri groaznice. Totul s-a intamplat in apartamentul iubitului ei din Ploiesti. Fata se numeste Catalina. Este din Buzau si venise la Ploiesti, la.

OTP Bank, somata sa restituie toate dobanzile si penalitatile pentru creditele din afara tarii

OTP Bank a fost sanctionata cu 160. 000 de lei si somata sa restituie toate sumele percepute sub forma de dobanda, comisioane si penalitati pentru creditele cesionate in afara tarii.

Decizie CJUE cu potential impact pentru companii din diverse industrii: Datoreaza TVA pentru compensatiile platite de clientii care reziliaza anticipat contractele

Sumele percepute clientilor de catre companii sub forma de compensatie pentru rezilierea contractelor inainte de termen sunt supuse TVA, a decis recent Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in cauza C295/17 MEO privind o companie telecom din Portugalia. Hotararea in cauza mentionata a fost asteptata cu real interes inca de la transmiterea intrebarilor preliminare catre Curte intrucat, odata cu aparitia acestui caz, sporeste riscul ca sumele facturate de societati pentru rezilierea prematura a acestor tipuri de contracte sa fie considerate subiect de TVA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )