Libnet.ro
UNICEF

09:30

Acesta este uleiul care te scapa pentru totdeauna de mucegai! Remediul complet natural

Antena3 Antena3,
Acesta este uleiul care te scapa pentru totdeauna de mucegai! Remediul complet natural

Mucegaiul din casa reprezinta o problema serioada pentru oricine. In loc sa apelezi la produse scumpe din comert si pline de chimicale, poti incerca acest remediu complet natural. Ingredientul sau activ este acest ule. continuă pe Antena3

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

Acesta este noul Mercedes S-Class. Limuzina companiei germane, surprinsa in teste alaturi de BMW Seria 7

Este oficial: Mercedes lucreaza la o noua generatie a limuzinei S-Class. O demonstreaza aceste fotografii spion realizate de curand in Europa, care surprind viitoarea nava amiral a companiei din Stuttgart alaturi de BMW Seria 7.

Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Un tanar cu probleme de 19 ani a ucis 17 persoane la o scoala din Florida. Este cel de-al doilea incident armat ca gravitate ce a avut loc in campusul unei scoli din SUA. Suspectul, Nikolas Cruz, a fost arestat.

Accident teribil in Poiana Campina. SOC: Cine este pietonul care A MURIT pe trecerea de pietoni

Evenimentul rutier s-a petrecut cu putin timp inainte in Poiana Campina. Un auto o lovit mortal un pieton de 50 de ani. Masina este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )