Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Antena3 Antena3,
Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Un tanar cu probleme de 19 ani a ucis 17 persoane la o scoala din Florida. Este cel de-al doilea incident armat ca gravitate ce a avut loc in campusul unei scoli din SUA. Suspectul, Nikolas Cruz, a fost arestat. continuă pe Antena3

Cine este sindicalistul care a facut infarct la negocierile de la Ministerul Sanatatii

Valentin Craciun, sindicalist la Confederatia Meridian din Constanta, a suferit un stop cardiorespirator in timpul intalnirii sindicatelor din Sanatate cu ministrul Sorina Pintea. El e cunoscut ca avand.

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

Accident teribil in Poiana Campina. SOC: Cine este pietonul care A MURIT pe trecerea de pietoni

Evenimentul rutier s-a petrecut cu putin timp inainte in Poiana Campina. Un auto o lovit mortal un pieton de 50 de ani. Masina este .

Cine este tanarul care apare alaturi de Inna in cea mai recenta reclama Coca-Cola. Profesoara din liceu: L-am fortat sa faca teatru

Tanarul din cea mai recenta reclama la Coca-Cola, in care apare alaturi de cantareata Inna, este un student la Actorie in anul II din Slatina.

Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Nikolas Cruz este un adolescent de 19 ani a deschis focul intr-un liceu din Florida si a ucis 17 elevi. Tanarul era icunoscut de elevii liceului, deoarece a facut adesea amenintarii si afirmatii care.

S-a aflat cine este barbatul cu care a luat masa Simona Halep. E unul dintre cei mai bogati oameni din lume (FOTO)

Simona Halep a luat masa, marti, la dineul oficial de dinaintea turneului de la Doha cu unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Tenismena romanca a stat chiar langa seicul Nasser Bin Ghanim Al Khelaifi,.

S-a aflat cine este barbatul cu care a luat masa Simona Halep. E unul dintre cei mai bogati oameni din lume (FOTO)

Simona Halep a luat masa, marti, la dineul oficial de dinaintea turneului de la Doha cu unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Tenismena romanca a stat chiar langa seicul Nasser Bin Ghanim Al Khelaifi,.

Teribilistul care isi spunea Leul soselelor si pilot de F1, dar a ucis doi oameni pe trecere, a facut din nou prapad pe strazi

Norocel Maturar a petrecut mai putin de doi ani in inchisoare, pentru uciderea a doi oameni, intr-un accident rutier produs pe o trecere de pietoni. in momentul tragediei, soferul avea permisul anulat. Dupa iesirea din inchisoare a revenit la vechile obiceiuri: a fugit de politie si a distrus trei masini, desi avea si de aceasta data permisul anulat.

Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiatilor in timpul atentatului. Toata lumea a fost cu ochii in lacrimi cand le-a citit

In timpul atentatului din incinta liceului din Florida, elevii ingroziti au fugit si au trimis sute de mesaje celor dragi, prin care cereau ajutorul sau isi luau ramas-bun. Suntem intr-un adevarat cod.

Sportiva care a reusit o evolutie spectaculoasa la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cine este Raluca Stramaturaru

Performanta uluitoare pentru Romania la Jocurile Olimpice de Iarna. Raluca Stramaturaru s-a clasat pe locul 7 la finalul probei de sanie de la PyeongChang. Raluca Stramaturaru are 32 de ani si s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )