Libnet.ro
UNICEF

14:15

Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Playtech Playtech,
Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Internetul si retelele sociale sunt incarcate de clipuri care in scurt timp devin virale, dar titlul de cel mai popular viral este insa mult mai greu de atins. Lansarea online a unor clipuri poate avea consecinte surprinzatoare. in definitiv, PSY nu ar fi devenit o vedeta internationala daca nu ar fi depasit toate recordurile imaginabile []. continuă pe Playtech

VIDEO Viralul Pen-Pineapple-Apple-Pen a intrat in Cartea Recordurilor, fiind cel mai scurt cantec din topul Billboard Hot 100

Comediantul si DJ-ul japonez Kosaka Daimaou, zis si Piko Taro, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness cu clipul de doar 45 de secunde care face senzatie pe internet, Pen-Pineapple-Apple-Pen, fiind cel mai scurt cantec care se afla in topul Billboard Hot 100, informeaza The Guardian. Clipul a strans peste 200 de milioane de vizualizari pe diverse conturi de Youtube in doar cateva luni de la lansare.

VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Cel mai sadic ucigas din Romania pe care politistii nu reusesc sa-l descopere de ani: a ucis, transat si aruncat la groapa de gunoi un barbat

La inceputul anului 2011, o stire din presa locala ingrozea locuitorii Lugojului, dar si intreaga tara. Bucati dintr-un cadavru au fost gasite la groapa de gunoi a orasului. Povestea crimei din urma cu cinci ani, pe care o prezentam in cadrul campaniei Romania infractorilor necunoscuti demarata de ziarul Adevarul, este cu atat mai teribila cu cat, de atunci, oamenii legii nu reusesc sa identifice ucigasul.

Cluj: A fost inaugurat cel mai mare institut de cercetari horticole din tara

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a inaugurat luni, Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, acesta fiind cea mai mare institutie de acest tip din.

Franta: Alain Juppe cel mai bine pozitionat candidat al dreptei pentru presedintie, chiar daca are o condamnare la inchisoare cu suspendare

Fostul premier Alain Juppe, este cel mai bine pozitionat candidat al dreptei in Franta chiar daca are o condamnare la inchisoare cu suspendare de 14 luni, informeaza Ziarul Financiar. Sondajele de.

Un grup de sirieni a agresat sexual trei fete intr-o piscina din Berlin. Cel mai mic dintre suspecti are 7 ani

Un grup de sapte baieti, cel mai mic in varsta de 7 ani, aagresat sexual trei surori cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, intr-o piscina din Berlin, informeaza RT, care.

Cel mai amplu program de reabilitare a cladirilor istorice din Romania. Se pun in joc 15 milioane de euro, dar conditiile sunt diabolice

Primaria Timisoara lanseaza, in perspectiva anului 2021, cand este Capitala Europeana a Culturii, cel mai amplu program de reabilitare a cladirilor istorice din Romania. Prin acest program, primaria s-a angajat sa puna in joc 10 milioane de euro, urmand ca alte cinci milioane de euro sa vina de la Guvern. Conditiile de finantare sunt, insa, foarte stricte.

Qualcomm pregateste cea mai mare tranzactie din domeniu

Qualcomm vrea sa devina o companie cat mai solida si cat mai independenta, iar pentru asta pregateste o noua achizitie. Qualcomm a luat decizia de a cumpara cel mai important producator de cipuri pentru automobile, oferind astfel o idee despre intentiile de dezvoltare pe termen mediu a companiei. Masinile viitorului au sansa sa devina urmatoarele [].

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )