Libnet.ro
UNICEF

23:45

Acestea sunt alimentele care te pot face mai fericit. Sigur nu te gandeai la acest lucru

Antena3 Antena3,
Acestea sunt alimentele care te pot face mai fericit. Sigur nu te gandeai la acest lucru

Alimentele de mai jos sunt pline de nutrientii esentiali care iti ajuta functiile creierului, te ajuta sa faci fata stresului si te fac mai fericita. Scapa de starea proasta cu aceste mancaruri. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa divorteze

Chiar daca zodia ta se afla printre cele care risca sa ajunga la despartire, asta nu inseamna ca acesta va fi cu siguranta destinul tau. in schimb, foloseste astrologia pentru a afla mai multe despre.

Acestea sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant din lume

Fructele goji sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Ele contin vitamine esentiale, minerale, aminoacizi si polizaharide cu rol in cresterea.

Comisia Europeana elimina geoblocarea. De astazi, europenii pot face cumparaturi online fara frontiere

Noul regulament propus de Comisia Europeana, care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune, intra in vigoare astazi, 3 decembrie 2018.

Business report: Stlpii prosperitatii din Romnia: firmele care fac cei mai multi bani n fiecare judet al tarii. Majoritatea, controlate de investitori straini; Veniturile bugetare, minim istoric - sub doua treimi din media UE ca pondere n PIB; Conflict n

Fiscul cere intrarea in faliment a RAFO Onesti. Fiscul a cerut intrarea in faliment a RAFO Onesti, reintrata in insolventa in 2016 si a carei platforma industriala scoasa la licitatie. Proiectul de irigatii Siret Baragan trece din nou la Ministerul Agriculturii, care inca nu stie cum sau cu ce bani il va face. Proiectul de irigatii ceausist Siret Baragan va fi preluat.

Oscar 2019 Afla care sunt filmele care se lupta pentru marele premiu

Cel mai asteptat eveniment al cinematografiei, Premiile Oscar este tot mai aproape, iar acum stim cine sunt nominalizatii care se lupta pentru trofeul suprem.

Mesajul emotionant al unui operator al serviciului de Urgenta: Eu sunt persoana care te asculta plangand

Exista tot felul de motive pentru care esti nevoit sa suni la serviciile de urgenta, iar multe dintre ele sunt chiar inspaimantatoare. Persoanele care se afla la celalalt capat al firului sunt instruite sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )