Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acestea sunt cele mai aglomerate orase din lume. Oare cum reusesc sa respire in aceste conditii? [VIDEO]

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai aglomerate orase din lume. Oare cum reusesc sa respire in aceste conditii? [VIDEO]

In acest moment, populatia globului cuprinde 7,4 miliarde de oameni. Iata un exercitiu de imaginatie interesant: cum ar fi daca toti am locui in acelasi oras?in prezent, Singapore este tara cu cea mai densa. continuă pe Antena3

Guvernul turc sustine ca Romania este printre tarile unde scolile patronate de muftiul Gulen sunt cele mai active

Un raport elaborat de membri ai guvernului de la Ankara plaseaza Romania pe lista tarilor unde scolile patronate de muftiul Gulen sunt cele mai active.

Topul celor mai scumpe materii din lume. Aurul nu e nici macar in primele zece

Timp de multe secole, multi oameni au crezut ca aurul este cel mai scump material din lume. Acest lucru este insa complet gresit. Mai mult, nici macar nu se afla in primele zece materii intr-un to.

Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Acest fruct are o valoare nutritionala uriasa iar expertii sustin ca ar putea fi cel mai sanatos fruct din lume. Ajuta in majoritatea conditiilor medicale. Este un aliment minune pe care trebuie sa le incluzi in.

RIUF 2016. Care sunt cele mai cautate specializari si ce facultati vor sa urmeze viitorii studenti

Business si Economie, cele mai cautate domeniu de studiu ale tinerilor care vor sa faca o facultate. Universitatile din Marea Britanie raman in topul preferintelor viitorilor studenti datorita.

Cele mai pasnice tari din intreaga lume. Sunt doar zece!

Lumea devine un loc tot mai periculos si acum exista doar 10 tari care pot fi considerate complet lipsite de razboi sau conflicte de tot felul, potrivit autorilor celui de-a 10-a editii anuale a Global Peace.

selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Comedia selfie69, regizata de Cristina Iacob, a devenit filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele care se aud la Sarmizegetusa Regia

Numeroase locuri din Romania atrag vizitatori pasionati de fenomene paranormale. Marturii perpetuate de-a lungul timpului le prezinta intr-un mod straniu, iar vizitatorii lor sustin ca au fost martori un.

Arestarea unor functionari ai uneia dintre cele mai vechi universitati din tara

Cincisprezece functionari ai prestigioasei universitati din Izmir, in vestul Turciei, au fost arestati in cadrul anchetei privind tentativa de puci esuata din 15 iulie, relateaza AFP.

Romania are drumuri mai proaste decat Africa. Vezi unde sunt cele mai bune drumuri din lume

Avem cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, dar si cele mai proaste drumuri din toata Europa. Ne intrec insa Republica Moldova si Ucraina, arata raportul Forumului Economic.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )