Libnet.ro
UNICEF

09:16

selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Adevărul Adevărul,
selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Comedia selfie69, regizata de Cristina Iacob, a devenit filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani. continuă pe Adevărul

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc.

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca mai ai o.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

Cum este privita corectia copiilor in cele mai populare sisteme de educatie parentala?

Disciplinarea copiilor este una dintre cele mai dificile sarcini parentale, dar, de asemenea, si una dintre cele mai importante. Esential este sa-l ajutam pe copil sa-si formeze o imagine de sine buna. Ca sa aiba incredere in propriile forte, trebuie sa-l sprijinim sa ia decizii de unul singur, sa fie responsabil inca de mic. Dar, pe langa toate acestea, avem si prilejul de a-l ajuta sa-si organizeze viata, cunoscand si respectand anumite limite.

Guvernul turc sustine ca Romania este printre tarile unde scolile patronate de muftiul Gulen sunt cele mai active

Un raport elaborat de membri ai guvernului de la Ankara plaseaza Romania pe lista tarilor unde scolile patronate de muftiul Gulen sunt cele mai active.

Acestea sunt cele mai aglomerate orase din lume. Oare cum reusesc sa respire in aceste conditii? [VIDEO]

In acest moment, populatia globului cuprinde 7,4 miliarde de oameni. Iata un exercitiu de imaginatie interesant: cum ar fi daca toti am locui in acelasi oras?in prezent, Singapore este tara cu cea mai densa.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

TOP cele mai ieftine destinatii turistice in care sa-ti planuiesti o vacanta

Cele mai ieftine destinatii turistice din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Forumul Economic Mondial , care a luat in calcul preturile biletelor de avion, cazarea si costul vietii. Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )