Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele care se aud la Sarmizegetusa Regia

Antena3 Antena3,
Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele care se aud la Sarmizegetusa Regia

Numeroase locuri din Romania atrag vizitatori pasionati de fenomene paranormale. Marturii perpetuate de-a lungul timpului le prezinta intr-un mod straniu, iar vizitatorii lor sustin ca au fost martori un. continuă pe Antena3

Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele auzite in Sarmizegetusa Regia si locul unde gravitatia joaca feste

Numeroase locuri din Romania atrag vizitatori pasionati de fenomene paranormale. Marturii perpetuate de-a lungul timpului le prezinta intr-un mod straniu, iar vizitatorii lor sustin ca au fost martori unor intamplari inexplicabile.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

Arestarea unor functionari ai uneia dintre cele mai vechi universitati din tara

Cincisprezece functionari ai prestigioasei universitati din Izmir, in vestul Turciei, au fost arestati in cadrul anchetei privind tentativa de puci esuata din 15 iulie, relateaza AFP.

Israelul se desparte de una dintre cele mai importante figuri din istoria sa: Klaus Iohannis printre participantii la funeraliile fostul presedinte Shimon Peres

Fostul presedinte si premier al Israelului, Shimon Peres, a murit miercuri la varsta de 93 de ani. Israelul se transforma vineri intr-o fortareata cu ocazia funeraliilor unuia dintre cei mai importante.

Mii de cai putere la Campionatul National de Drifturi: Cei mai buni piloti din Romania si Bulgaria s-au intrecut pe aeroport (VIDEO)

Asfalt incins, fum gros de cauciucuri si motoare turate la maximum. Peste 16. 000 de cai putere au fost ambalati pe pista veche a aeroportului international din Iasi, in cadrul Campionatului National de.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse FOTO

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din lume care sunt amenintate si motivele pentru care unii dintre noi s-ar putea sa nu mai avem sansa de a le vizita vreodata.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )