Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cheltuielile romanilor cu mancarea sunt cele mai mari din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Cheltuielile romanilor cu mancarea sunt cele mai mari din Uniunea Europeana

In Romania, ponderea alimentelor si a bauturilor nealcoolice in totalul cheltuielilor este de 28%, fiiind cea mai mare din Uniunea Europeana, de 2,5 ori mai mare decat media. La polul opus se situeaza Marea Britanie, unde cheltuielile cu mancare ocupa doar 8% din totalul cheltuielilor. continuă pe Adevărul

Cuc: Autostrada Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat marti ca introducerea autostrazii Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare, iar impactul nu va fi unul mare, intrucat platile se vor face pe masura ce lucrarile vor avansa.

Filmul cu cele mai mari incasari din istorie: a depasit Avatar,campion al box office-ului timp de zece ani VIDEO

O productie Disney-Marvel a generat incasari de aproximativ trei miliarde de dolari, la nivel global, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istorie, potrivit boxofficemojo. com.

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. in schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizar.

Avatar nu mai este filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografului: Cine a detronat pelicula lui James Cameron

Avengers: Endgame, filmul cu supereroi regizat de fratii Joe si Anthony Russo care a avut un buget de 500 de milioane de dolari, a devenit duminica pelicula cu cele mai mari incasari din istoria.

Care sunt cele mai apreciate imprimante 3D in anul 2019?

Imprimantele 3D castiga tot mai mult in popularitate, ele pot fi folosite atat acasa cat si la birou, sau la serviciu unde activitatea de imprimare este cu volum mai mare. Avand in vedere gama variata de.

Iancu Guda: Cele mai mari 1000 de companii active in Romania au raportat o scadere a numarului de angajati cu 14%, in ultimii 10 ani

Tensionarea fortei de munca cresterea salariilor peste dinamica productivitatii, cuplata cu dificultatea de a gasi repede forta de munca necesara pentru proiectele in derulare) duce la necesitatea de imbunatatire aproceselor de productie automatizare, eficienta logistica), sustine Iancu Guda, presedinte AAFBR si lector IBR, intr-o analiza.

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro.

EJOBS: IT-stii romani castiga cel mai putin din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs. ro. Sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro, se arata intr-un comunicat al eJobs.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )