Libnet.ro
UNICEF

22:15

Acestea sunt cele mai spectaculoase piscine din lume. Ai impresia ca se varsa in mare

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai spectaculoase piscine din lume. Ai impresia ca se varsa in mare

Fie ca va permiteti sau nu o vacanta de vis in destinatii exotice, puteti calatori, macar virtual, in aceste locuri desprinse parca din filme. Hotelurile de lux au creat pentru clientii lor cele mai. continuă pe Antena3

INCREDIBIL: Care sunt cele mai scumpe lucruri din lume si cat valoreaza?

Daca ati castiga maine la loterie, ce ati face cu banii castigati? I-ati investi sau ati merge intr-o vacanta luxoasa? V-ati cumpara o masina scumpa, bijuterii, haine si alte accesorii? .

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme din lume

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

Indicele progresului uman in lume: cele mai dezvoltate tari din punct de vedere social

Trei tari din primele cinci in topul celor mai dezvoltate din punct de vedere social sunt in Europa, in timp ce la capatul opus al spectrului, cele mai putin avansate tari dupa progresul uman sunt in Africa, potrivit unui studiu realizat de Programul.

Mai multe state din Europa se confrunta cu ploi si inundatii: Belgia si Germania sunt cele mai afectate tari

Ploile abudente si inundatiile au facut ravagii si in restul Europei, Belgia si Germania numarandu-se printre cele mai afectate state. Trei furtuni consecutive au lovit centrul Belgiei, cauzand ca mai multe.

Case sau birouri in containere: cele mai spectaculoase proiecte care regandesc felul in care construim

Mai ieftine, prietenoase cu mediul si cat se poate de creative: proiecte de locuinte sau spatii de lucru realizate din containere devin tot mai populare, iar firmele de arhitectura se intrec in idei ingenioase atunci cand vine vorba de solutii de.

FOTO Cele mai frumoase plaje din lume admirate de la inaltime

Din Statele Unite pana in Brazilia, Australia, Europa, un fotograf american a surprins de la inaltime plaje populate cu turisti si decorate cu umbrele, sezlonguri, prosoape colorate.

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru.

[P] INFOGRAFIC Ajutor in cea mai grea meserie din lume

Ca parinte, vrei tot ce e mai bun pentru copilul tau. Faci tot ce iti sta in putinta pentru a-i oferi protectie. Doar ca, uneori, lucrurile nu depind de tine. Imbolnavirile si accidentele nu pot fi prevazute oricat de mult ti-ai dori. Afla din infografic care sunt riscurile pentru copilul tau si ce poti face ca sa-l protejezi!.

Cele mai interesante gelaterii din Romania

Chiar daca datele statistice nu sunt foarte incurajatoare un roman consuma doar 15-20 de inghetate pe an sunt antreprenori romani care au pariat pe un produs cu care orice consumator se delecteaza pe timpul verii si nu numai. Iata o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )