Libnet.ro
UNICEF

16:15

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie neasteptata: McDonald146;s opreste vanzarea unor produse-vedeta pe cea mai mare piata din lume

Lantul american de restaurante fast-food McDonalds a anuntat ca suspenda vanzarea unui sortiment popular nuggets din carne de pui si a altor produse din meniu in Hong Kong, anunta BBC .

Studenti clujeni, locul l dupa ce au proiectat cea mai rezistenta cladire din lume la cutremure

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj a proiectat cladirea viitorului, care ar rezista in fata unui cutremur devastator. Ei au construit o macheta care a castigat zilele trecute, in Alaska, locul I la cel mai mare concurs international de cladiri rezistente la seisme dedicat studentilor.

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme din lume

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

INCOME: Cel mai bogat SAT din lume

Stim cu totii ca, cel mai des, viata la sat nu presupune tocmai un confort sporit sau un trai indestulat. Chinezii ne contrazic insa. Pentru ca, im mod absolut paradoxal, ei au cel mai bogat SAT din lume, unde.

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

Viata la lumina lumanarii. Aproape 700 de oameni traiesc fara curent electric in cea mai mare comuna din Maramures

Cea mai mare comuna din judetul Maramures, in care traiesc peste 10 mii de suflete, marea lor majoritate fiind cetateni ucraineni, inca mai are destule case neelectrificate, unde oamenii traiesc si isi duc viata la lumina lumanarii. Sunt zone izolate, greu accesibile, mai ales iarna. Vorbim despre aproape 700 de suflete care in secolul 21 nu cunosc inca beneficiile de a avea energiei electrice.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Cea mai frumoasa plaja din Romania. Locul uimitor care pare desprins de lume

Pentru cei care vor sa mearga la mare si nu vor sa auda muzica de petrecere cat este ziua de lunga, sau nu vor sa intre in conflict cu cei care isi intind sezlongurile sau cearseafurile unul langa altul,.

Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit

Exodul romanilor in strainatate si, mai ales, faptul ca valoarea remiterilor acestora a scazut foarte mult in ultimii ani este una dintre principalele cauze pentru care piata constructiilor, in general, si cea a lacurilor si vopselelor, in special, au avut de suferit in ultima perioada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )