Libnet.ro
UNICEF

19:15

[P] INFOGRAFIC Ajutor in cea mai grea meserie din lume

Hotnews Hotnews,
 [P] INFOGRAFIC Ajutor in cea mai grea meserie din lume

Ca parinte, vrei tot ce e mai bun pentru copilul tau. Faci tot ce iti sta in putinta pentru a-i oferi protectie. Doar ca, uneori, lucrurile nu depind de tine. Imbolnavirile si accidentele nu pot fi prevazute oricat de mult ti-ai dori. Afla din infografic care sunt riscurile pentru copilul tau si ce poti face ca sa-l protejezi!. continuă pe Hotnews

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

Expresso: Espirito Santo va anunta cea mai mare pierdere din istoria bancilor portugheze

Banco Espirito Santo SA BES), a doua mare banca din Portugalia, va raporta, astazi, o pierdere de aproape 3 miliarde de euro pentru semestrul intai, potrivit cotidianului local Expresso, care arata ca aceasta ar fi cea mai mare pierdere consemnata vreodata de o institutie de credit din tara.

Studenti clujeni, locul l dupa ce au proiectat cea mai rezistenta cladire din lume la cutremure

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj a proiectat cladirea viitorului, care ar rezista in fata unui cutremur devastator. Ei au construit o macheta care a castigat zilele trecute, in Alaska, locul I la cel mai mare concurs international de cladiri rezistente la seisme dedicat studentilor.

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

Cea mai frumoasa plaja din Romania. Locul uimitor care pare desprins de lume

Pentru cei care vor sa mearga la mare si nu vor sa auda muzica de petrecere cat este ziua de lunga, sau nu vor sa intre in conflict cu cei care isi intind sezlongurile sau cearseafurile unul langa altul,.

FOTO Cum arata cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cu doua luni inainte de receptie

La Cluj se fac ultimele retusuri la cea mai mare Sala Polivalenta din tara, unde autoritatile locale au fost miercuri, 30 iulie, in vizita. La concerte vor putea participa circa 10. 000 oameni datorita unei tribunei retractabile dinspre strada Uzinei. Sala va fi inaugurata pe 31 octombrie, printr-un concert sustinut de James Blunt.

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

Orasele muribunde ale Romaniei. Oglinda oglinjoara, care e cel mai imbatranit oras din tara?

Eram curios de harta oraselor imbatranite ale Romaniei. Pentru ca acolo e clar ca bancile nu mai au cui da credite de regula, imprumuturile la banci sunt facute in cea mai mare parte de populatia activa, mai putin de catre pensionari), despre crearea de noi locuri de munca nu vorbeste aproape nimeni pentru ca tinerii pleaca spre zone in care piata muncii e mai prietenoasa iar batranilor nu le mai trebuie joburi. Discutam de localitatile in care ne-avand industrie sau mediu de business care sa produca si sa vireze bani bugetului local, au si taxe mari, pentru ca baza de impozitare e redusa, iar aparatul trebuie intretinut. Mai intai, topul localitatilor in care ponderea persoanelor de peste 65 de ani depaseste 40%. Cel mai rau sta localitatea Pardosi Buzau), unde unul din doi locuitori are peste 65 de ani, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Click pe imagini pentru a le mari.

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme din lume

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara din cauza unor accidente, alunecari de teren sau lucrari in trafic

Circulatia pe mai multe drumuri din tara este intrerupta sau se circula cu restrictii de viteza din cauza unor accidente rutiere, alunecari de teren sau lucrari la carosabil.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )