Libnet.ro
UNICEF

22:45

Acestea sunt semnele care iti arata ca ai probleme cu tiroida. Trebuie sa te trimita urgent la medic

Antena3 Antena3,
Acestea sunt semnele care iti arata ca ai probleme cu tiroida. Trebuie sa te trimita urgent la medic

Trebuie sa cunosti cele mai frecvente simptome generate de o glanda tiroida care nu functioneaza cum trebuie. Ce simptome apar in cazul unui hipotiroidism Este o afectiune care apare atunci cand glanda tir. continuă pe Antena3

Dr. Adrian Mina: 4 obiceiuri proaste care iti distrug dintii

Dr. Adrian Mina, unul din cei mai apreciati medici stomatologi din Romania, identifica patru obiceiuri pe care multi dintre noi le fac si care ne afecteaza sanatatea si aspectul estetic al dintilor mai mult decat am crede. Iata de care trebuie sa scapam de aceste obiceiuri cat de repede posibil.

Oficial Erste Bank: Vedem n unele piete cresteri excesive ale creditarii, vedem maturitati excesive ale mprumuturilor. Sunt semnele unei competitii la care am fi preferat sa nu asistam. Credeam ca am nvatat lectiile crizei recente...

Vedem in anumite piete cresteri excesive ale creditarii, vedem maturitati excesive ale creditelor acordate, acestea fiind semnul unei competitii bancare la care am prefera sa nu participam. Noi, ca banca, credem ca ne-am invatat lectiile crizei recente si nu ne vom lasa tentati de asemenea comportamente. Vedem de asemenea abordarea agresiva a finantarilor imobiliare, unde contributia personala a solicitantului de finantare nu ar trebui sa fie mai mica de 20%. Nu dorim sa vedem din nou finantari ale unor proiecte de real estate de 100%, desi nu putem sa nu observam ca asemenea finantari exista, a spus marti Willibald Cernko, directorul de Risc al Erste Bank, in cadrul prezentarii rezultatelor financiare ale bancii.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile norocoase ale lunii august

August le va aduce o persoana misterioasa in viata lor. La final de luna, vor cunoaste o ascensiune profesionala la care niciodata nu au sperat. Berbec Luna august va fi una incarcata pentru nativi.

Tehnici de aparare care iti pot salva viata! Ce trebuie sa faci cand un atacator te prinde de gat

In zilele noastre, este esential sa stii cum sa reactionezi in situatii periculoase pentru a ramane in siguranta. Nu este important doar sa fii atent in jur, ci si sa inveti cateva tehnici care te.

CSALB a lansat o aplicatie prin care iti poti rezolva mai repede neintelegerile pe care le ai cu banca: salveaza aproape o zi pentru intocmirea dosarului

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB), institutie care pune la dispozitia romanilor infrastructura destinata solutionarii amiabile a neintelegilor cu banci si IFN-uri, a lansat o aplicatie online prin care.

ULTIMUL TRIB. Care sunt vedetele care participa la show-ul de la Antena 1

ULTIMUL TRIB Triburile din Madagascar sunt completate de sapte vedete pregatite sa lupte in insula africana! Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclee Mohamad, Ionut Iftimoaie, Paula Chirila si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )