Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tehnici de aparare care iti pot salva viata! Ce trebuie sa faci cand un atacator te prinde de gat

Antena3 Antena3,
Tehnici de aparare care iti pot salva viata! Ce trebuie sa faci cand un atacator te prinde de gat

In zilele noastre, este esential sa stii cum sa reactionezi in situatii periculoase pentru a ramane in siguranta. Nu este important doar sa fii atent in jur, ci si sa inveti cateva tehnici care te. continuă pe Antena3

Acestea sunt semnele care iti arata ca ai probleme cu tiroida. Trebuie sa te trimita urgent la medic

Trebuie sa cunosti cele mai frecvente simptome generate de o glanda tiroida care nu functioneaza cum trebuie. Ce simptome apar in cazul unui hipotiroidism Este o afectiune care apare atunci cand glanda tir.

Dr. Adrian Mina: 4 obiceiuri proaste care iti distrug dintii

Dr. Adrian Mina, unul din cei mai apreciati medici stomatologi din Romania, identifica patru obiceiuri pe care multi dintre noi le fac si care ne afecteaza sanatatea si aspectul estetic al dintilor mai mult decat am crede. Iata de care trebuie sa scapam de aceste obiceiuri cat de repede posibil.

CSALB a lansat o aplicatie prin care iti poti rezolva mai repede neintelegerile pe care le ai cu banca: salveaza aproape o zi pentru intocmirea dosarului

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB), institutie care pune la dispozitia romanilor infrastructura destinata solutionarii amiabile a neintelegilor cu banci si IFN-uri, a lansat o aplicatie online prin care.

JO 2020: IAAF a anuntat sistemul prin care atletii pot obtine calificarea la Olimpiada de la Tokyo

Federatia Internationala de Atletism IAAF) a publicat sistemul de calificare a sportivilor la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, care se realizeaza prin clasamentul individual si prin indeplinirea baremurilor minime, relateaza EFE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )