Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acestea sunt zodiile care se imbogatesc in 2018. Vor avea parte de castiguri financiare insemnate

Antena3 Antena3,
Acestea sunt zodiile care se imbogatesc in 2018. Vor avea parte de castiguri financiare insemnate

Anul 2018 se anunta un an bun pentru toate zodiile, dar pentru anumiti nativi va fi un an cu adevarat exceptional din punct de vedere financiar. Zodiile care se imbogatesc in. continuă pe Antena3

Horoscop 1 ianuarie. Zodiile care se bucura in prima zi a anului

Pentru nativii din zodia Berbec, anul debuteaza in forta cu vesti bune si evenimente frumoase in plan emotional. **** Taurii in schimb vor avea planuri mari si nu vor lasa ca timpul sa.

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura

Liniile tramvaielor 16, 1 si 32 vor avea culoar unic in acest an, a declarat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Ea a spus ca, in vederea fluidizarii circulatiei in Bucuresti, va continua programul de culoar unic pentru tramvai pe mai multe linii, vor continua o serie de proiecte demarate anul trecut, ce vizeaza extinderea si supralargirea unor pasaje, demararea lucrarilor pentru altele noi, precum si constructia de parcari.

Gabriela Firea: In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica, Pasaj Petricani, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care extindere si supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica cu Colentina, Pasaj Petricani -Bucuresti Nord, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta, Pasaj spre cartierul Henry Coanda, largire si reabilitare Pod CF Constanta, a anuntat miercuri, primarul general Gabriela Firea. Aceasta declarat ca vor continua si proiectele deja incepute: Pasaul Ciurel, largire Fabrica de Glucoza, parkride Cora Pantelimon, Pasaj Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu.

Horoscop chinezesc 2018. Zodiile care vor avea doar de suferit in anul Cainelui de Pamant

Anul Cainelui de Pamant aduce schimbari importante. Afla ce semn esti in zodiacul chinezesc si vezi ce te asteapta in anul 2018. Bivol 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009).

Astrologul Mariana Cojocaru, horoscop complet. Zodiile care vor avea mai multi bani ca oricand

In zodiacul chinezesc, 2018 va anul Cainelui de Pamant, simbol al protectiei, al sigurantei si al inteligentei, iar din punct de vedere numerologic vom simti vibratia cifrei 2 care aduce.

Zodiile care RENASC din propria cenusa in anul 2018!

Anul 2017 a fost greu pentru aceste doua zodii, dar din 2018 lucrurile incep sa se indrepte, iar pana la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat in mod favorabil! Sagetatorul si.

Romanii vor avea mai multe zile libere in 2018

Anul 2018 vine cu un plus de bucurie pentru romani: vom avea mai multe zile libere decat in 2017! Asta pentru ca unele zile libere din cele 12 pica in cele lucratoare. Iata care sunt.

VIDEO Top 10 virtuti pe care sa le cultivi in 2018

In lumea moderna, ideea de a fi un om bun este adesea asociata unor caracteristici negative de personalitate, precum atitudinea umila, lipsa curajului, pasivitatea. Cu toate acestea, a fi un om bun este vital pentru socitatea in care traim. Iata care sunt cele 10 virtuti pe care trebuie sa le dezvoltam, daca vrem sa devenim mai buni, conform The School of Life.

Avertisment ONU. Care sunt pericolele care vor ameninta lumea in 2018

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a lansat duminica un mesaj de alerta, o alerta rosie cu privire la pericolele care vor ameninta lumea in 2018 si a facut un apel la unitate pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )