Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum arata cel mai modern Palat de Justitie din Romania. Este cea mai mare investitie a Bancii Mondiale in sistemul judiciar

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata cel mai modern Palat de Justitie din Romania. Este cea mai mare investitie a Bancii Mondiale in sistemul judiciar

Cel mai modern Palat de Justitie din Romania a fost inaugurat la Oradea. Panglica inaugurala a fost taiata de catre un consilier al ministrului Justitiei, Mircea Aron, presedintele CSM si judecatorul Claudiu Rus, presedintele Curtii de Apel Oradea. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata cel mai nou avion de spionaj chinez

CSA-003 este cel mai nou avion de spionaj din dotarea armatei chineze. Destinat misiunilor speciale, aparatul de zbor poate intercepta semnale electronice sau identifica puncte slabe ale inamicului pentru a facilita declansarea unor atacuri cibernetice, informeaza blogul cu continut stiintific Popular Science.

FDI Audas Piscator, cel mai performant fond

Fondul FDI Audas Piscator a inregistrat o crestere de 3,48%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 4-11 martie.

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

A fost lansat cel mai nou trailer pentru filmul X-Men: Apocalypse

Cel mai nou trailer pentru X-Men: Apocalypse a fost publicat de curand pe YouTube. Dupa ce au inregistrat un succes colosal cu Deadpool, cei de la Fox vor sa repete performanta odata cu debutul noului film din seria X-Men. Acesta se va numei X-Men: Apocalypse, iar debutul oficial va fi in data de 27 mai.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Anul trecut, cel mai bine platit roman a castigat 16,3 milioane de lei 3,6 milioane de euro), din colectarea deseurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat.

Un salariu de 300.000 de euro lunar a primit cel mai bine platit roman in 2015. Acesta lucreaza in salubritate

Cel mai mare venit inregistrat de un salariat roman anul trecut a fost din colectarea deseurilor nepericuloase. Suma a fost de 300. 000 de euro lunar, potrivit datelor transmise, la solicitarea News. ro , de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. ii intra lunar in cont 300.000 de euro

Cel mai bine platit roman a castigat anul trecut 16,3 milioane de lei, echivalentul a 3,6 milioane de euro, din colectarea deseurilor nepericuloase, potrivit datelor transmise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), la solicitarea News. ro.

Cristian Busoi, nominalizare pentru cel mai activ europarlamentar

Cristian Busoi, membru al grupul Partidului Popular European a fost propus de colegii sai de la Bruxelles pentru premiul cel mai activ europarlamentar in domeniul sanatatii. Pentru a ajunge sa.

Angajatori de Top: cel mai mare targ de cariere vine la Timisoara

Cel mai mare targ de joburi din Timisoara, Angajatori de Top, va avea loc vineri si sambata, 18 si 19 martie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment, sunt asteptati peste 4. 500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2. 500 de oportunitati de cariera. Printre pozitiile la care angajatorii [].

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )