Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 ani de administratie PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 ani de administratie PSD

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 de ani de administratie PSD, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Vasile Blaga. continuă pe Ziarul Bursa

INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, joi dimineata, ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, iar pe alte artere circulatia este intrerupta si soferii trebuie sa mearga pe rute ocolitoare.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Trafic restrictionat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din tara

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, in zona viaductului Carligu Mic, pana pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului,.

Cea mai ciudata fobie din lume: ii e frica de mancare

O femeie din Marea Britanie sufera de una dintre cele mai ciudate fobii: fobia de mancare. Katie Donnelly, din Cheshire, sufera de o afectiune cel putin ciudata: ii este frica sa.

Simona Halep: Este cel mai bun turneu din acest an pentru mine

Nu si-a putut apara titlul cucerit in 2015, dar este multumita de jocul pe care l-a avut la editia din acest an de la Indian Wells. Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturi, dar are si motive de satisfactie: Mi-am regasit ritmul, a precizat numarul cinci mondial.

Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu [].

Studiu: Danemarca este cea mai fericita tara din lume, in timp ce Burundi este cea mai nefericita. Pe ce loc e Romania

Danemarca ocupa prima pozitie in topul celor mai fericite tari din lume, depasind Elvetia, potrivit unui studiu al Retelei de Solutii pentru Dezvoltare Sustenabila, care ierarhizeaza statele lumii in functie de conditiile de viata oferite locuitorilor, bogatie, masurile luate pentru protejarea mediului incojurator si combaterea inegalitatilor. Romania se situeaza abia pe pozitia 71, transmite agentia de presa Reuters, citata de news. ro.

Este oficial: London Stock Exchange si Deutsche Boerse vor crea cea mai mare bursa din Europa

Bursele din Londra London Stock Exchange Group - si din Frankfurt Deutsche Boerse au anuntat oficial ca vor fuziona, pentru a forma cea mai mare piata de capital din Europa, dupa ce au obtinut aprobarea autoritatilor de reglementare in domeniu, anunta Bloomberg.

Informare de vreme extrem de rece. Ploi, temperaturi scazute si lapovita in mai multe zone din tara

In intervalul 19 martie, ora 03 20 martie, ora 08, valorile termice vor fi in scadere in majoritatea zonelor, dar in special in jumatatea de nord-est a tarii, unde vremea va.

Studiu. Cea mai buna metoda de renuntare la fumat

O echipa de cercetatori a vrut sa vada care este cea mai buna metoda de renuntare la fumat si a selectionat mai multi fumatori care au vrut sa renunte la acest viciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )