Libnet.ro
UNICEF

09:15

ACL sesizeaza Curtea de Conturi pentru lucrarile din Piata Charles de Gaulle

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ACL sesizeaza Curtea de Conturi pentru lucrarile din Piata Charles de Gaulle

ACL Bucuresti a sesizat, vineri, Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile din Piata Charles de Gaulle, solicitand efectuarea unui control la Primaria Capitalei pentru a verifica legalitatea acestora, a anuntat purtatorul de cuvant al ACL Bucuresti,. continuă pe Wall-Street Ro

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

Avem nevoie de 50.000 de persoane calificate pentru lucrarile de reabilitare termica

Tara noastra are mare nevoie de personal calificat pentru realizarea cladirilor performante din punct de vedere energetic, potrivit dr. ing. Horia Petran. in cadrul unui interviu, domnia sa ne-a precizat ca un scenariu optimist in acest sens vizeaza un necesar de circa 50. 000 de persoane calificate pentru proiectele de reabilitare termica si construirea de cladiri noi la standarde de performanta energetica actuale si previzionate pana in 2020.

Orange analizeaza posibilitatea unui IPO pentru activele din Africa si Orientul Mijlociu

Grupul francez Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, analizeaza posibilitatea separarii de activele sale din Africa prin intermediul unei oferte publice initiale IPO), in ideea de a strange fonduri prin care sa-si extinda activitatile din Europa, transmite Bloomberg, citata de Agerpres.

Bute a inceput pregatirea pentru meciul din decembrie

Lucian Bute este in cantonament in Filipine. Acolo, boxerul roman se pregateste pentru meciul cu Roberto Bolonti, din luna decembrie.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )