Libnet.ro
UNICEF

13:30

Acordul Brexit a primit unda verde din partea Reginei Elizabeth si a devenit lege

Hotnews Hotnews,
 Acordul Brexit a primit unda verde din partea Reginei Elizabeth si a devenit lege

Pachetul legislativ care implementeaza Acordul Brexit a devenit lege, dupa ce Regina Elizabeth a promulgat documentul adoptat miercuri seara de Parlamentul de la Londra, cu o saptamana inainte de iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Cum arata fosta soacra a Oanei Zavoranu. Mama lui Pepe a primit zeci de felicitari din partea vedetelor, de ziua ei

Oana si Pepe au format un cuplu pe care nimeni nu il poate uita. S-au iubit opt ani, apoi au trecut de la dragoste la ura. Iubirea lor pasionala a sfarsit cu un scandal in care s-a implicat mai mult mama divei, Marioara Zavoranu, dand asigurari cu privire la separarea cuplului. in schimb, mama lui .

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea .

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana .

SOC: Critici si atacuri dure la adresa lui Meghan Markle din partea propriului tata. Nu o sa iti vina sa crezi ce spune Thomas Markle

Nu este prima data cand Meghan Markle este dur criticata in presa de tatal ei, iar decizia de a renunta la titlurile regale a starnit o reactie controversata din partea lui Thomas Markle. Desi ar fi.

Ministrul Alexe va cere un raport din partea Institutului de Sanatate Publica: Sa vedem in ce masura calitatea aerului din Bucuresti efectiv afecteaza starea de sanatate a populatiei

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport sa vedem in ce masura calitatea aerului din Bucuresti efectiv afecteaza starea de sanatate a.

Chisinaul vrea noi cecuri in alb din partea Bucurestiului. Premierul Chicu: Relatiile intre Moldova si Romania nu depind de alegerile facute pe malurile Dambovitei si Bacului

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, sustine ca relatiile dintre Bucuresti si Chisinau nu depind de alegerile facute de cetatenii celor doua state. Aceasta este cea mai recenta luare de pozitie din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )