Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acordul comercial post Brexit, dintre UE si Marea Britanie, aprobat de regina Elisabeta a II-a

Adevărul Adevărul,
Acordul comercial post Brexit, dintre UE si Marea Britanie, aprobat de regina Elisabeta a II-a

Proiectul de lege privind acordul comercial post-Brexit a fost aprobat de regina Elisabeta a II-a, a anuntat presedintele Camerei Comunelor Lindsay Hoyle in primele ore ale zilei de joi, ceea ce inseamna ca a devenit oficial lege in Marea Britanie, informeaza dpa. continuă pe Adevărul

Presedinta Comisiei Europene si presedintele Consiliului UE au semnat acordul comercial post-Brexit

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, si Charles Michel, presedintele Consiliului European, au semnat miercuri, 30 decembrie, acordul comercial post-Brexit negociat cu Londra pentru a incadra desprinderea Marii Britanii de Blocul Comunitar, care va intra in vigoare joi, la ora 23:00 GMT.

Acordul post-Brexit dintre UE si Marea Britanie, aplicat provizoriu din 1 ianuarie 2021

Luni, ambasadorii UE au decis o aplicare provizorie a acordului comercial post-Brexit cu Marea Britanie, incepand cu prima zi a noului an. Aplicare provizorie a acordului post-Brexit, din 1 ianuarie 2021 .

Sefii Uniunii Europene au semnat acordul comercial post-Brexit

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, si Charles Michel, presedintele Consiliului Euro.

Ambasadorii UE aproba o aplicare provizorie a acordului post-Brexit cu Marea Britanie incepand de la 1 ianuarie. Ce urmeaza

Ambasadorii Celor 27 la Uniunea Europeana UE) au dat luni unda verde unei aplicari provizorii - incepand de la 1 ianuarie - a acordului comercial post-Brexit incheiat joi, in Ajunul Craciunului, de catre Bruxelles si Londra, relateaza Reuters si AFP.

Marea Britanie a aprobat utilizarea unui nou vaccin anti-COVID-19. Guvernul britanic a comandat 100 de milioane de doze

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, relateaza BBC.

Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Marea Britanie a aprobat miercuri utilizarea vaccinului antiCovid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, devenind prima tara din lume care da unda verde acestui vaccin, anunta Reuters si BBC News.

VIDEO Liderii europeni au semnat acordul post-Brexit. Premierul Boris Johnson si-a adaugat si el semnatura

Premierul britanic Boris Johnson a semnat miercuri acordul comercial post-Brexit cu Uniunea Europeana, adaugand semnatura sa alaturi de cea a sefilor UE, dupa ce documentul a fost trasportat cu avionul de la Bruxelles la Londra. Mult asteptatul acord post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel. Acordul reglementeaza, incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, relatiile dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit. Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuariePrincipalele elemente ale Acordului post-Brexit pe 14 domenii cheieConditii diferite pentru studii in Marea Britanie, in functie de statutul persoanei si de tipul programuluiDe ce s-au blocat atat de mult timp negocierile post-Brexit si care e miza apelor britanice.

Ce urmeaza dupa semnarea acordului post-BREXIT? Ce trebuie sa stie romanii care vor sa calatoreasca, sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie

Acordul istoric post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si de presedintele Consiliului European, Charles Michel. Ce urmeaza pentru romani dupa 1 ianuarie cand Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana? Cei care au obtinut statutul de rezident UK vor beneficia de toate drepturile de pana acum, fara conditionari suplimentare, iar cei care sunt stabiliti acolo si vor sa beneficieze in continuare de drepturile pe care le au acum, dar nu s-au inregistrat ca rezident in cadrul procedurii EU Settlement Status pot aplica pentru acest statut pana la data de 30 iunie 2021.

Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Marea Britanie a aprobat astazi utilizarea vaccinului antiCovid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, devenind prima tara din lume care da unda verde acestui vaccin, anunta Reuters.

Unda verde pentru Acordul post-Brexit

Ambasadorii statelor Uniunii Europene au aprobat, luni, aplicarea provizorie a Acordului dintre Bruxelles si Londra privind relatiile post-Brexit, de la 1 ianuarie 2021, data de la care Marea Britanie paraseste blocul comunitar. Reamintim ca joi, dupa zece luni de negocieri epuizante, Uniunea Europeana si Regatul Unit au incheiat un acord istoric cu privire la viitoarea lor relatie comerciala, care le va permite sa evite in extremis un no deal devastator pentru economiile lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )