Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Marea Britanie a aprobat miercuri utilizarea vaccinului antiCovid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, devenind prima tara din lume care da unda verde acestui vaccin, anunta Reuters si BBC News. continuă pe Hotnews

Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Marea Britanie a aprobat astazi utilizarea vaccinului antiCovid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, devenind prima tara din lume care da unda verde acestui vaccin, anunta Reuters.

Marea Britanie a aprobat utilizarea unui nou vaccin anti-COVID-19. Guvernul britanic a comandat 100 de milioane de doze

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, relateaza BBC.

Un nou vaccin ar putea primi unda verde in Marea Britanie. Ce avantaje are serul produs cu sprijinul cercetatorilor de la Universitatea Oxford

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID chiar maine. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford.

Cand incepe administrarea vaccinului Oxford-AstraZeneca. Ce contraindicatii are

Marea Britanie va incepe administrarea vaccinului impotriva Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca pe 4 ianuarie, au anuntat oficialii, iar acesta nu este recomandat persoanelor cu alergii si nici celor cu varste mai mici de 18 ani, relateaza BBC.

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, informeazaBBC. Vaccinul Oxford-AstraZeneca a.

Marea Britanie ar putea autoriza astazi un nou vaccin anti-COVID

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford, conform Digi24.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie, romanii vor avea nevoie de viza, anunta premierul Citu

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie de la data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor ave.

Ce urmeaza dupa semnarea acordului post-BREXIT? Ce trebuie sa stie romanii care vor sa calatoreasca, sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie

Acordul istoric post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si de presedintele Consiliului European, Charles Michel. Ce urmeaza pentru romani dupa 1 ianuarie cand Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana? Cei care au obtinut statutul de rezident UK vor beneficia de toate drepturile de pana acum, fara conditionari suplimentare, iar cei care sunt stabiliti acolo si vor sa beneficieze in continuare de drepturile pe care le au acum, dar nu s-au inregistrat ca rezident in cadrul procedurii EU Settlement Status pot aplica pentru acest statut pana la data de 30 iunie 2021.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )