Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actionarii Astra Asigurari propun sa aduca 425 milioane de lei la capitalul social al societatii pana in 30 septembrie 2016: Care sunt conditiile cerute de la ASF

Hotnews Hotnews,
 Actionarii Astra Asigurari propun sa aduca 425 milioane de lei la capitalul social al societatii pana in 30 septembrie 2016: Care sunt conditiile cerute de la ASF

Actionarii majoritari ai Astra Asigurari, companie controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, propun catre ASF un nou plan de redresare financiara, care va consta intr-un aport de 150 milioane de lei la capitalul social al societatii pana la 31 decembrie 2015 si a inca 275 milioane de lei pana la 30 septembrie 2016, concomitent cu indeplinirea unor conditii. Actionarii Astra solicita revocarea administrarii speciale, incetarea mandatului KPMG ca administrator special, preluarea AXA Life de catre Astra si revocarea deciziei luate in luna mai de catre ASF care a limitat activitatea de subscriere a asiguratorului. continuă pe Hotnews

Dan Adamescu vrea sa aduca 425 de milioane de lei la Astra Asigurari, dar cere revocarea administrarii speciale

Actionarii majoritari ai Astra Asigurari, The Nova Group Investments si Epsilon Estate Provider, controlate de omul de afaceri Dan Adamescu, vor sa aduca banii necesari in companie, respectiv suma de 425 milioane lei, in doua etape, pana in septembrie 2016, si cer Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) revocarea administrarii speciale.

Actionarii majoritari ai Astra vor sa aduca bani la capital in doua etape si cer ASF revocarea KPMG

Actionarii majoritari ai Astra Asigurari, The Nova Group Investments si Epsilon Estate Provider, controlate de omul de afaceri Dan Adamescu, vor sa aduca banii necesari in companie, respectiv suma de 425 milioane lei, in doua etape, pana in septembrie.

Actionarul majoritar al Astra Asigurari anunta ca vrea sa finanteze compania cu aproape 100 de milioane de euro. isi va permite ASF sa ignore aceasta propunere si sa bage firma in faliment?

La capatul a cateva saptamani de zvonuri si speculatii privind viitorul companiei Astra Asigurari, alimentate inclusiv de afirmatiile presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, care a invocat de mai multe ori posibilitatea ca firma sa intre in faliment, actionarul majoritar al asiguratorului, omul de afaceri Dan Adamescu, a anuntat ca va finanta redresarea companiei.

UPDATE Posta Romana prevede o scadere cu 95,7% a profitului brut pana la 1,6 milioane lei la sfarsitul lui 2015, in conditiile in care operatorul si-a propus investitii de 12,3 milioane de euro

Posta Romana estimeaza ca va avea un profit brut de 1,6 milioane lei la sfarsitul acestui an, in scadere cu 95,7% fata de sfarsitul anului trecut, in conditiile in care in aceeasi perioada de referinta veniturile totale prevazute vor scadea cu 1,4% pana la 1,179 miliarde lei, iar cheltuielile vor creste cu 1,7% pana la 1,178 miliarde lei, se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2015. Numarul mediu de personal prevazut pentru anul 2015 este de 24. 950 persoane, cu 290 salariati mai putin decat numarul mediu realizat in anul 2014 25. 240 persoane). UPDATE Posta Romana spune ca a bugetat pentru 2015 un profit net estimat la 1,6 milioane lei, in conditiile in care si-a propus un plan amplu de investitii, de 12,3 milioane de euro, absolut necesare pentru activitatea companiei.

Posta Romana prevede o scadere cu 95,7% a profitului brut pana la 1,6 milioane lei la sfarsitul lui 2015/Numarul mediu de personal va scadea pana la 24.950 angajati

Posta Romana estimeaza ca va avea un profit brut de 1,6 milioane lei la sfarsitul acestui an, in scadere cu 95,7% fata de sfarsitul anului trecut, in conditiile in care in aceeasi perioada de referinta veniturile totale prevazute vor scadea cu 1,4% pana la 1,179 miliarde lei, iar cheltuielile vor creste cu 1,7% pana la 1,178 miliarde lei, se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2015. Numarul mediu de personal prevazut pentru anul 2015 este de 24. 950 persoane, cu 290 salariati mai putin decat numarul mediu realizat in anul 2014 25. 240 persoane).

Circa 3,7 milioane lei pentru disponibilizatii de la RAAN

O suma de circa 3,7 milioane lei va fi alocata din bugetul asigurarilor pentru somaj pe anul 2015 pentru plata drepturilor legale ale angajatilor Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) Drobeta Turnu Severin ce vor fi disponibilizati in prima etapa a programului de disponibilizari, se mentioneaza intr-un proiect de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Energiei.

Dafora a inregistrat pierderi de 92 de milioane de lei in primele sase luni

Compania de foraj Dafora Medias, intrata in insolventa la jumatatea lunii iunie, a inregistrat in primul semestru pierderi de 92,77 milioane lei, fata de un profit net de 4,9 milioane lei in aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce afacerile s-au redus cu 61%, la doar 45,4 milioane lei.

Posta Romana a bugetat un profit net estimat de 1,6 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca a bugetat, pentru anul acesta, un profit net estimat de 1,6 milioane de lei, in conditiile in care operatorul national de servicii postale si-a propus un plan amplu de investitii, absolut necesare pentru activitatea companiei si pentru cresterea cifrei de afaceri.

Modernizarea drumului Focsani - Targu Secuiesc se va termina in acest an. Reabilitarea a inceput in 2007, costurile se ridica la 748 de milioane de lei

Modernizarea Drumului National 2D, intre Focsani si Targu Secuiesc, va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, in urma unor lucrari in valoare de 748 milioane lei, a anuntat vineri, Ministerul Transporturilor.

Transportul Urban Sinaia, profit cu 160% mai mare, la peste 1,09 milioane lei

Transport Urban Sinaia, compania care administreaza serviciile turistice de interes public din Sinaia, a raportat pentru primul semestru al acestui an un profit de 1. 941 de lei, mai mare cu 160% fata de nivelul din perioada similara a anului trecut, de 420. 539 de lei, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )