Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circa 3,7 milioane lei pentru disponibilizatii de la RAAN

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circa 3,7 milioane lei pentru disponibilizatii de la RAAN

O suma de circa 3,7 milioane lei va fi alocata din bugetul asigurarilor pentru somaj pe anul 2015 pentru plata drepturilor legale ale angajatilor Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) Drobeta Turnu Severin ce vor fi disponibilizati in prima etapa a programului de disponibilizari, se mentioneaza intr-un proiect de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Energiei. continuă pe Ziarul Bursa

300 milioane lei pentru repararea drumurilor

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Aproape 7 milioane lei pentru drumuri

Guvernul a decis ieri, printr-o hotarare, repartizarea pe judete a sumei de 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale. Alocarile au fost realizate in functie de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea.

Guvernul da 300 de milioane de lei pentru lucrarile la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea.

7,4 milioane de lei pentru drumurile judetene din Teleorman

Judetul Teleorman primeste de la Guvern 7,4 milioane de lei pentru drumurile judetene. Banii vor fi repartizati de Consiliul Judetean.

Guvernul aloca 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumuri judetene si comunale

Guvernul a alocat 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Pierderi de 5,58 milioane de lei pentru Avioane Craiova

Avioane Craiova a inregistrat o pierdere de 5,58 milioane de lei, la finalul primului semestru, in scadere cu 7,1% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul unei cresteri a afacerilor cu 15%, la 5,33 milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Vin bani pentru peticirea drumurilor din judet: Oltul a primit 7,9 milioane lei la rectificarea bugetara

Judetul Olt urmeaza sa primeasca, in urmatoarele saptamani, suma de aproape 7,9 milioane lei, bani alocati de Guvern in urma rectificarii de buget decisa in sedinta de miercuri 19 august. Efectiv insa, banii vor intra in conturile primariilor luna viitoare.

Amenzi de 1,5 milioane lei aplicate in perioada 10-14 august

Inspectia Muncii a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, ca a aplicat amenzi in valoare de 1,5 milioane lei 343. 022 euro) si a depistat 114 persoane fara contracte individuale de munca, in urma controalelor desfasurate in perioada 10-14 august 2015.

169 milioane euro pentru modernizarea drumului dintre Focsani si Targu Secuiesc. Cine a platit

Iulian Matache, ministerul Transporturilor, a declarat, vineri, ca modernizarea Drumului National intre Focsani si Targu Secuiesc va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, in urma unor lucrari in valoare de 748 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )