Libnet.ro
UNICEF

19:00

Actionarul majoritar al Astra Asigurari anunta ca vrea sa finanteze compania cu aproape 100 de milioane de euro. isi va permite ASF sa ignore aceasta propunere si sa bage firma in faliment?

România Liberă România Liberă,
 Actionarul majoritar al Astra Asigurari anunta ca vrea sa finanteze compania cu aproape 100 de milioane de euro. isi va permite ASF sa ignore aceasta propunere si sa bage firma in faliment?

La capatul a cateva saptamani de zvonuri si speculatii privind viitorul companiei Astra Asigurari, alimentate inclusiv de afirmatiile presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, care a invocat de mai multe ori posibilitatea ca firma sa intre in faliment, actionarul majoritar al asiguratorului, omul de afaceri Dan Adamescu, a anuntat ca va finanta redresarea companiei. continuă pe România Liberă

Dan Adamescu vrea sa aduca 425 de milioane de lei la Astra Asigurari, dar cere revocarea administrarii speciale

Actionarii majoritari ai Astra Asigurari, The Nova Group Investments si Epsilon Estate Provider, controlate de omul de afaceri Dan Adamescu, vor sa aduca banii necesari in companie, respectiv suma de 425 milioane lei, in doua etape, pana in septembrie 2016, si cer Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) revocarea administrarii speciale.

Actionarii Astra Asigurari propun sa aduca 425 milioane de lei la capitalul social al societatii pana in 30 septembrie 2016: Care sunt conditiile cerute de la ASF

Actionarii majoritari ai Astra Asigurari, companie controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, propun catre ASF un nou plan de redresare financiara, care va consta intr-un aport de 150 milioane de lei la capitalul social al societatii pana la 31 decembrie 2015 si a inca 275 milioane de lei pana la 30 septembrie 2016, concomitent cu indeplinirea unor conditii. Actionarii Astra solicita revocarea administrarii speciale, incetarea mandatului KPMG ca administrator special, preluarea AXA Life de catre Astra si revocarea deciziei luate in luna mai de catre ASF care a limitat activitatea de subscriere a asiguratorului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )